ГЕРБ тръгва към местните избори със силна листа за мнозинство

...
ГЕРБ тръгва към местните избори със силна листа за мнозинство
Коментари Харесай

ГЕРБ тръгва към местните избори със силна листа за мнозинство в Общинския съвет в Хасково

ГЕРБ потегля към локалните избори със мощна листа за болшинство в Общинския съвет, това заяви незабавно след регистрацията на листата на претендентите за съветници общинският водач на партията и кмет на Община Хасково Станислав Дечев.
 
" Всички знаем какъв брой е значимо всяко решение на Общински съвет. Това са решения, които предопределят бъдещето  на Хасково. Такива решения са за плановете по Плана за възобновяване и резистентност, за вложения, за инфраструктура, планове, които усъвършенстват живота на хората в общината. За се случат те, ни е нужна поддръжка от Общинския съвет. Затова ще вложим старания да спечелим болшинство, за си осигурим постоянна поддръжка за развиването на Хасково, с цел да предложим решения, които с спор и разсъдък ще утвърдим за Хасково ", сподели Станислав Дечев.
 
Той напомни, че плановете, обявени в акцията през октомври, към този момент се случват. " Заложихме с екипа ми и с поддръжката на съветниците от ГЕРБ доста планове. По някои от тях към този момент работим. Стартира построяването Центъра за високи достижения в гимназия " Цар Иван Асен II ", към този момент се работи по обновяването на постройката на учебно заведение " Никола Вапцаров " и други Но с цел да се случват хубавите хрумвания за Хасково, кметът би трябвало да има поддръжка от болшинството в Общинския съвет и да се работи в синхрон ", безапелационен е Станислав Дечев.
 
Водач на листата е Таня Захариева - ръководител на Общински съвет Хасково към този момент няколко мандата. Тя е правист с опит и в този момент води решително мощния тим на ГЕРБ.
 
 Кметът на Хасково Станислав Дечев Кметът на Хасково Станислав Дечев Източник: ГЕРБ-Хасково
" Огромна е отговорността да съм лидер на мощната листа на ГЕРБ Хасково, само че съм уверена в успеха ни, тъй като сме постоянен и квалифициран екип от специалисти и потвърдени персони. За всички нас като съветници най-важното е да вземате верните решения за инфраструктурните планове на община Хасково, само че също по този начин е да одобряваме решения, които са свързани със необятния набор от обществени действия в полза на локалната общественост. Затова, както и до в този момент, ще работим за рационални и ефикасни решения за устойчиво развиване на община Хасково ", безапелационен е лидерът на листата на ГЕРБ Таня Захариева.
 
 ГЕРБ потегля към локалните избори със мощна листа за болшинство в Общинския съвет в Хасково ГЕРБ потегля към локалните избори със мощна листа за болшинство в Общинския съвет в Хасково Източник: ГЕРБ-Хасково
Кандидати за общински съветници от ГЕРБ Хасково:
1. Таня Захариева
2. Румен Стоянов
3. Делян Делчев
4. Веселина Тенчева
5. Петър Стоянов
6. Даниел Гаргов
7. Цвети Лалов
8. доктор Айхан Енвер
9. Евгения Ангелова
10. Здравко Узунов
11. Атанас Асенов
12. Тянка Дякова
13. Георги Георгиев
14. Нина Иванова
15. Мирена Чолакова
16. Живко Желев
17. Таня Живакова
18. Милена Трендафилова
19. Гергана Бояджиева
20. Митко Полихронов
21. Янко Йорданов
22. Николай Любенов
23. Кина Койнарска
24. Въчка Иванова
25. Албен Манджуков
26. Дарина Маринова
27. Мария Делчева
28. Златка Караджова
29. Митко Митев
30. Анелия Тодорова
31. Таня Тодорова
32. Златко Латунов
33. Божидар Тенчев
34. Димитър Ничев
35. Петко Узунов
36. Иван Славилов
37. Иван Александров
38. Димитър Димитров
39. Тихомир Добрев
40. Петър Николов
41. Иван Минев
 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР