Екстремно“ предупреждение за риск от горски пожар е издадено за

...
Екстремно“ предупреждение за риск от горски пожар е издадено за
Коментари Харесай

Предупреждение за екстремни горски пожари, издадено след пожара, тъй като Обединеното кралство се пече при горещи температури

„ Екстремно “ предизвестие за риск от горски пожар е издадено за огромни елементи от северната част на Обединеното кралство, защото горещото време се постанова.

Големи елементи от Северна Шотландия и планините са изложени на извънреден риск от горски пожари заради високи температури, ниска мокрота и мощни ветрове, предизвести Шотландската пожарна и избавителна работа (SFRS).

Голяма част от останалата част от Шотландия също е била изложена на „ доста висок “ риск от горски пожари, оповестиха от службата, с предизвестия в действие през цялата събота, до момента в който Обединеното кралство се изпича при високи температури.

Последно Петък и събота службата издаде предизвестие за рискови горски пожари за северозападна Шотландия, защото горски пожар опустоши регион в Хайлендс.

SFRS пусна видео, показващо интензивното и бързо разпространяване на неотдавнашния горски пожар в селото от Glenuig в Lochaber в Хайлендс, оповестява Daily Record.

Огънят се популяризира на две благи...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР