Единствено г-н Борисов в новия държавен бюджет се поинтересува какви

...
Единствено г-н Борисов в новия държавен бюджет се поинтересува какви
Коментари Харесай

Мария Габриел: В ЕК уважават Жечо Станков, това ще носи ползи на България

" Единствено господин Борисов в новия държавен бюджет се поинтересува какви са потребностите на общините, персонално събра и внесе планове, които ще бъдат факт ", с този образец откри акцията на ГЕРБ-СДС в Бургас лидерът на листата за народни представители Жечо Станков.

" Благодаря за достойнството още веднъж да мога да повеждам този тим от специалисти. Ние не организираме политика в границите на 30 дни в акция, а 365 дни в годината, 7 дни в седмицата сме сред хората, получаваме задания от тях и набираме задължения. Уважаеми кметове, ще продължим да одобряваме и Вашите оферти ", сподели Станков, който предложения на сцената целия тим на обединението за парламентарния избор, както и бургаския претендент за евродепутат Борислав Киров. На 9 юни ГЕРБ-СДС освен би трябвало да победим, сподели кметът на Бургас Димитър Николов.

" Дълги години безвремие стопираха развиването на Бургас - построяването на Северния обход, на анаеробна апаратура, на спортната зала. Не помня какъв брой деятели на Промяната се упражняваха да подлагат на критика новата спортна зала, само че сега там се организира Световното по спортна акробатика и най-хубавият тим в света сподели, че е страхотна. Скечовете и меметата отминават, само че няма по какъв начин това, което е направено по времето на Бойко Борисов, да не бъде забелязано и показано. Развитието на всички общини в Бургаска област от дълго време трябваше да бъде стартирано, новият Обход на ж. к. " Меден рудник ", новият факултет на Университет " Проф. доктор Асен Златаров ", развиването на обществената зона на Пристанището ", сподели Николов.

Натрупаният актив се погубва и българите би трябвало да се осъзнаят, добави той и акцентира, че няма по-добра опция от това на 9 юни да подкрепим единствената допустима политическа мощ. Министрите се сменят, държавните управления, концепциите, а сътрудниците кметове от други страни, с които сме побратимени, не помниха за Плана за възобновяване и резистентност, а ние срамотия - в този момент започваме, сподели кметът на Бургас и подсети, че през днешния ден е ярък празник - на светите братя Кирил и Методий, нашите учители. Какъв по-добър мотив за ГЕРБ да си отворим очите и ушите за потребностите на нашите съграждани и да работим, приключи Николов.

След него регионалният водач на ГЕРБ Иван Алексиев приветства с добре пристигнал в прелестен Бургас на водача на ГЕРБ Бойко Борисов на този ярък празник.

" През последните три години се нагледахме на нищоправене и безвремие. Когато управляваше Бойко Борисов, хората имаха успокоение, сигурност и работа. Затова на 9 юни всички да убедим освен близки, познати, другари, всички хора. Трябва да се срещнем с оптимално повече хора, да стиснем доста повече ръце и да забележим доста повече очи. Символиката на нашия номер е ръка за ръка. На 9 юни да гласуваме с 22, с цел да може Бойко Борисов за четвърти път да поведе Стабилна България в сигурна Европа ", прикани Алексиев.

Кандидатът за евродепутат Ева Майдел добави, че в последните 3 години видяхме, че на доста хора им се желае да са политици и се вършат на евроатлантици, само че това какъв си, се мери не по думите, а по дейностите.

А лидерът на листата за Европалрламента Росен Желязков бе безапелационен: " Няма да влезем в тази акция с два описа - народен и европейски, а с едни и същи послания. Тези за България са и за Европа - работеща стопанска система, сигурност, по-добра защита на нашата граница, енергийна непоклатимост, по-добро систематизиране за нашите земеделци. Ще се нагърбим с виновното ръководство на страната. "

" Нашите съперници опълчват 4 тези, опорни точки, които ще Ви накарат да сънувате - корупцията, службите, регулаторите и правосъдната система. Поредността ще зависи от това кой ще излиза на сцената да приказва. Ще ви ги показват като приказка, с която се пробваха да променят истината. Народът е хубаво, че позна този наративен алабализъм. 2022 и 2023 година по показателите на " Трансперънси интернешънъл " - нечуван подем на корупцията. Демонизират службите, които бранят националния интерес, а вместо за укрепването им, се говореше за тяхната промяна, което е политическо преодоляване на службите за национална сигурност. За правосъдната система направихме по техни оферти смяна в Конституцията, само че то не е смяна единствено, а използване. Те още веднъж желаеха да кадруват ", сподели Росен Желязков.

Последното нещо е опитът за написване на нов сюжет - нов сезон на един филм, който пробваха да нарекат " Къде е Мария? ". Развръзката обаче е ясна - Мария е тук - Мария Габриел, сподели още той и предложения Габриел на сцената.

Мария Габриел разгласи, че постоянно е в Бургас с голямо неспокойствие.

" Още един път демонстрираме, че сме екип, който приказва на един глас. Аз знам какъв брой доста почитат Жечо Станков в Европейска комисия, време е да създадем тъй че всички останали страни да го знаят и то да носи изгоди на България. Европейските цели са и локални и носят изгода и на локално равнище. Бургас има особено място в листата на развитите европейски градове и е даван за образец за развиване на превоз, инфраструктура, за благоприятни условия и грижа за младите и подем. За мен Бургас е знак на това какъв брой значима е тематиката за сигурността и битката с незаконната миграция ", сподели Мария Габриел.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР