По време на брачна церемония американец накарал своята избранница и

...
По време на брачна церемония американец накарал своята избранница и
Коментари Харесай

Младоженецът разплакал булката, обяснявайки се в любов на друга. Но това били сълзи на щастие…

По време на брачна гала американец предиздвикал своята избранница и всички присъстващи да се разплачат, давайки клетва за честност към млада госпожица. И това не е глупава смешка, а красива постъпка, способна да подари вяра на всички деца от фамилии с един родител.

Келси и Джими от Ню Джърси се познавали още от деца, когато ходели в една и съща детска градина. По-късно ориста ги разделила и те дълго време не знаели нищо един за различен, до момента в който един път Джими не добавил момичето във фейсбук.

„ На Коледа му изпратих поздрави във фейсбук, а след седмица беше първата ни среща, по този начин стартира всичко “. – споделя Келси.

След месец дейни срещи Келси, самотната майка, решила да запознае Джими със своята седемгодишна щерка Оливия.

Тя поканила своя ухажьор на фамилна вечеря. Келси нервничела, само че имала положително предусещане, което не я подвело – Джими и Оливия се сприятелили незабавно.

„ Това беше полуда! Сякаш към този момент се познаваха един различен. Шегуваха се и ми се смееха! Това беше прелестно и толкоз естествено. Веднага се сближиха “.

 брачна-клетва

След няколко години двойката най-накрая решила да се ожени. В уречения ден Джими подготвил изненада за бъдещата си жена и дъщеричка. Първо той дал клетва към обичаната, а след това се обърнал към Оливия.

„ Оливия, започвайки от този ден, давам обещание всеки де да ти подсещам какъв брой мощно те обичам. Обещавам да те изучавам, да те направлявам и почитам до края на дните ни. Обещавам в никакъв случай да не се отнасям към теб както към не мое дете и съм благополучен да те нарека своя щерка. От този ден ти в действителност ще бъдеш моя щерка и втората обич на моя живот. Обичам те, Оливия “.

Дъщерята, прочее, както и всички други посетители, не съумели да сдържат сълзите си.

След клетвата Джими подарил на щерка сиогърлиц със скъпоценни камъни, която направил особено за нея по поръчка – на нея било гравирано името Оливия и датата на сватбата на Джими и Келси.

Келси счита, че постъпката на мъжа й не е единствено за нея и Оливия, само че и за всички самотни майки:

„ Бях самотна майка дълго време, имах в действителност ужасни връзки. Чеуствам, че това ще даде на други самотни майки вярата в това, че ще се откри някой, който ще обича теб и твоето дете като свое лично “.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР