БАЛТИМОР (AP) — Боб Баферт не трябва да води победителя

...
БАЛТИМОР (AP) — Боб Баферт не трябва да води победителя
Коментари Харесай

Боб Баферт отново е център на вниманието в Прекнесс, дори и без победителя в Дербито

БАЛТИМОР (AP) — Боб Баферт не би трябвало да води спечелилия в Дербито на Кентъки в Прекнесс, с цел да стане център на вниманието в Пимлико Състезателно трасе.

Двукратният притежател на Тройната корона, треньорът на Залата на славата е магнит за вниманието като най-известната фигура в спорта и има повече победи в Preakness от всеки различен в конкуренцията от близо 150- годишна история. Такъв беше казусът още веднъж в петък, откакто Baffert закъсня за втора поредна година, остана с един кон на полето, Imagination, откакто пожеланият Muth беше одраскан по-рано през седмицата заради тресчица.

Забранено. от влизане на коне в Дербито заради възбрана от Чърчил Даунс да се среща с приключилия преди всичко Медина Спирит, който се провали на тест за опиати през 2021 година, Баферт се любува на спокойната атмосфера в Балтимор, където се третира като звезда, а не като пария.

„ Очаквам го с неспокойствие “, сподели Баферт. „ Справям се с това като с всяко друго съревнование. Това е огромно състеза...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР