Официалното съобщение е дошло по-рано от формата собственик. Италианската фирма

...
Официалното съобщение е дошло по-рано от формата собственик. Италианската фирма
Коментари Харесай

Борис Бонев обяви края на Симеоновския лифт

Официалното известие е пристигнало по-рано от формата притежател. Италианската компания " ТехноАлпин ", която има " Витоша ски ", е показала като причина липса на части за поддръжката му.

" Днес притежателят разгласи, че Симеоновският въжен превоз публично повече няма да действа. Така, към тъжната орис на Княжевския и Драгалевския лифтове, се причисли и най-новият подобен, издигнат през 1983 година ", разгласи Борисов Бонев.

Според него " палачът на лифтовете на Витоша се споделя Бойко Борисов, който като кмет през 2007 година ги приватизира в скандална договорка ".

Въжената линия до хижа " Алеко " е развалена от края на октомври предходната годината. По думите на управлението на лифта се е налагало оборудването да спре работа поради щета в един от моторите, чиято корекция отнемала много време поради сериозната обезценка през годините.

През януари изпълнителният шеф на " Витоша ски " Ян Калчев съобщи пред БНР, че ремонтът на мотора е пред край, като следва да бъде инсталиран още веднъж. Той обаче предизвести, че следвал дълъг интервал на синхронизиране с другия мотор на лифта.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР