По повод статията Организации отхвърлиха стратегията за детето, партия `Възраждане`

...
По повод статията Организации отхвърлиха стратегията за детето, партия `Възраждане`
Коментари Харесай

Право на отговор: Психическото насилие е недоказуемо

По мотив публикацията " Организации отхвърлиха тактиката за детето, партия `Възраждане` поддържа насилието над деца ", Николай Дренчев - орг. секретар на Политическа партия „ Възраждане “ прецизира, че думите му в поддръжка на насилието над деца са извадени от подтекста.

Дренчев коментира разликата сред легалната формулировка за принуждение, " което е някакво физическо деяние, водещо до физически резултат и тълкуването на насилието в тактиката освен като физическо, само че и психическо, което е субективно и недоказуемо. "

Конкретната фраза гласи:  " Ако вие считате, че да накарате детето да си измие зъбите е принуждение над детето - аз съм за принуждение над детето. "

Според господин Дренчев психическото принуждение не може да бъде потвърдено и е въпрос на свободна интерпретация. Мотивите на партия " Възраждане " против Проектостратегията са събрани в 10 страници. За най-важен проблем, партията дефинира случайното отнасяне на всеки случай от страна на служителите и опълчването на деца и родители.

" Стратегията води към модел за извеждане на деца от фамилията единствено по донос и недоказани обвинявания. Намеса на страната би трябвало да има единствено в случаите, когато родителите са нарушители или са сложени под забраняване. ", безапелационен е Николай Дренчев.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР