По думите му Петков винаги е бил такъв, какъвто и

...
По думите му Петков винаги е бил такъв, какъвто и
Коментари Харесай

Политиката дърпа Петков към себе си още от 4 клас

По думите му Петков постоянно е бил подобен, какъвто и до момента – сияен, положителен, доста отзивчив човек.

„ С него постоянно е доста хубаво да си прекарваш времето, тъй като споделя радостни истории. Винаги има нещо ново към него “, споделя Георгиев.

„ Вероятно ще е забавно на хората да знаят от по кое време Кирил се интересува от политика. Стана очевидно че го влече натам, тъй като първата му политическа изява беше в 4 клас. Ние бяхме чавдарчета. Пионерчета по този начин и не станахме, тъй като тогава цялата тази система рухна. Тогава хванахме двете сини връзки, направихме първото ни синьо знаме и с него отидохме на протест. Това в 4 клас. Оттогава очевидно има нещо, което го дърпа натам “, споделя най-хубавият другар на претендентът за министър председател на България.

Спомня си и по какъв начин е реагирал, когато Кирил Петков му съобщил, че се връща да живее в България: „ Реално ме сложи пред приключен факт едно лято, когато се появи със фамилията си и сподели: „ Ние сме тук и оставихме зад тила си Канада, Ню Йорк и Брюксел, тъй като желаеме да живеем в България “. Бях доста изумен, само че те бяха доста стимулирани. Съпругата му Линда доста го поддържаше в това решение “.

Разбира се, Петков му споделил желанията си да влиза в политиката: „ Възможността да поеме поста на длъжностен министър пристигна ненадейно и защото нашият общ другар Асен беше поемал тази функционалност през 2013 година, аз му споделих, че това за мен е доста добра стъпка, защото въпреки всичко е някакъв опит. Нито той, нито аз обаче чакахме, че нещата ще се развият по този начин динамично. Неговото очакване беше няколко месеца да е длъжностен министър, а по-късно да отидем още веднъж да караме кайтсърф “, споделя шеговито Георгиев и прибавя: „ Предполагам, че това няма да се случи скоро, за което скърбя, само че това е дребната жертва, която аз давам в името на това България да получи освен това. Кайтсърфът няма да ни избяга “.

Извън политиката и стопанската система бъдещият министър-председател доста обича да спортува. „ Това е неговият винтил, с който съумява да отпусне напрежението от уговорките. През зимата е по планините, а през лятото всеки уикенд на морето, с цел да кара кайтсърф. Много обича да пътува “, споделя приятелят на Петков.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР