Първоначално операционната система iOS 17 беше пълна с грешки –

...
Първоначално операционната система iOS 17 беше пълна с грешки –
Коментари Харесай

iPhone напълно замръзва заради странен бъг в iOS 17, но има лесно решение

Първоначално операционната система iOS 17 беше цялостна с неточности – от проблеми със свързаността и лагващ потребителски интерфейс до проблеми с прегряването на най-новия iPhone 15 Pro. Почти два месеца по-късно компанията пусна актуализации с ремонти на по-известните проблеми. Сега в потребителите започнаха да се оплакват в Глобалната мрежа, че чудноват бъг в най-новата актуализация на iOS 17 кара смарт телефона да става изцяло неприветлив и да замръзва.

Грешка в iOS 17.1.1 води до това, че iPhone стопира да разпознава въвеждането на данни посредством допиране и не реагира на натискането на бутоните за мощ на звука и за включване.

Грешката се свежда до нередовност в раздела App Library в iOS 17. Тя не се демонстрира сама по себе си, само че може да бъде задействана. В резултат на това всеки, който има достъп до телефона ви, може да задейства грешката, като направи устройството неефикасно.

По всичко проличава, че тя визира необятен набор от модели. По време на тестванията iPhone 13 и iPhone 14 Pro Max замръзваха. Според потребителите грешката е част от iOS 17.1.1 и визира новите модели iPhone 15.

За да я отстраните, би трябвало да рестартирате iPhone наложително – натиснете и освободете бутона „ Увеличаване на звука “, след което бързо натиснете и отпуснете „ Намаляване на звука “, до момента в който държите натиснат бутона за включване, до момента в който на екрана се появи логото на Apple.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР