Първите танкове Leopard 2 на въоръжените сили на Украйна са

...
Първите танкове Leopard 2 на въоръжените сили на Украйна са
Коментари Харесай

Първите танкове Leopard 2 на ВСУ пристигнаха за ремонт в Полша

Първите танкове Leopard 2 на въоръжените сили на Украйна са пристигнали за ремонт в Полша. Компанията Polska Grupa Zbrojeniowa, сподели фотоси на поредени танкове в своята страница в Twitter, заяви РБК–Украйна.

Предприятието в Полша е главното дружество за ремонт на бронетанкова техникана и освен ремонтира Leopard 2A4, тук те се надграждат до Leopard 2PL. Bumar-Łabędy се занимава също и с ремонт и рационализация на руска техника.

Украинската медия отбелязва, че казусът с ремонта на танковете Leopard 2A4 сега е решен, което не може да се каже за танковете Leopard 2A6. Правителствата на Германия и Полша към момента не могат да реализират единодушие за цената на ремонта.

След като западните сътрудници се съгласиха да доставят танкове на Украйна, Полша стартира договаряния за разкриване на сервизен център за тяхната поддръжка на своя територия. Центърът трябваше да стартира да работи през май месец, само че договарянията сред Полша и Германия се забавиха. На 22 юли стана известно, че в Полша към този момент е открит сервизен център за ремонт на украински танкове Leopard.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР