Иван Славков ме нарече българския Петроний, открадна заради мен пепелник

...
Иван Славков ме нарече българския Петроний, открадна заради мен пепелник
Коментари Харесай

Евгени Минчев не покани Тодор Славков на събитие в памет на Иван Славков

Иван Славков ме назова " българския Петроний ", открадна поради мен пепелник от хотел " Родина ", сподели Лорда.

" Не поканих Тодор Славков на вернисажа ми в чест на рождения ден на Иван Славков! ". Това сподели уредникът на изложбата от свои картини плюс изтънчен коктейл за юбилея на Батето Евгени Минчев. Лице на празненството бе вдовицата на Иван Славков - някогашната макенекенка Валя Славкова. Нейният екссъпруг обаче - именитият артист Николай Сотиров, макар че приживе бе един от най-близките другари на Батето, не бе видян на вернисажа, а и до последно твърдеше, че освен не е получил покана, само че даже и не знае за това събитие. 

Почетоха изложбата обаче дългогодишната секретарка на Иван Славков - Благородка Петкова, поп звездата Искрен Пецов и телевизионната ВИП кулинарка Веси Цюрбрюг.

Лорда по този начин и не уточни пред вестника повода единственият правоприемник на Батето да липсва от знаковото събитие, само че хора от хай средите разясняват, че връзките му през годините с Малък Тошко са на приливи и отливи, освен това бурни. А паркетният лъв не е нито от забравящите, нито от цепещите басма на който и да било.

" Бяхме доста близки с Батето ", довери Минчев. Той разкри, че зетят на Тодор Живков го е кръстил " българския Петроний " (древноримски публицист и сатирик, създател на " Сатирикон " - б.а.). " На един мой рожден ден ми подари пепелник. И ми сподели, че поради мен го е откраднал от хотел " Родина ", спомня си занимателни моменти от общуването си с починалия началник на БОК Лорда.

Пътищата на светския хроникьор №1 на България и сина на Батето на няколко пъти се преплетоха пред очите на " драгите фенове ". Във " ВИП брат " двамата си размениха гореща целувка но Брежнев и Хонекер. Това незабавно породи клюки, че сред двамата има освен това от светско другарство. Според осведомени обаче и Лорда, и Тодор Славков били ужасно недоволни от тези намеци и това станало една от главните аргументи да преустановят връзката между тях.

Спомняме си също, че, правилен на нрава си при всеки комфортен случай да дърпа лъва за опашката, Минчев атакува Малък Тошко поради алкохолните му изцепки в къщата на риалитито. При една от тях внукът на Тато даже си смъкна бельото.

Тогава Лорда изригна, че е " голяма неправда " да са поканили Тодор Славков, а не него, във " ВИП брат олд старс ", пише  " България Днес "  .

" Какво желаете, това е последователност. Дядо му цялостен живот ни показваше междинен пръст, Тодор ни го сподели " целия ". А като имаш огромна паламарка, що да не си я покажеш? ", подметна къде на смешка, къде в действителност Евгени Минчев.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР