Носителката на титлата Мис България Антония Петрова посрещна рождения си

...
Носителката на титлата Мис България Антония Петрова посрещна рождения си
Коментари Харесай

Антония Петрова се потопи в катер на вулкан

Носителката на купата Мис България Антония Петрова посрещна рождения си ден в кратера на вулкан, написа Телеграф. Блондинката избра да прекара празника си на едно извънредно забавно и несъмнено нетрадиционно място, а точно на вулкан в Исландия.

Става дума за неповторим суперлуксозен петзвезден резорт в Исландия. Мястото е забавно, и както самата Антония описа, е определяно за едно от най-новите чудеса на света.

Да пренощуваш в синята лагуна в кратера на вулкана е неповторимо прекарване, което обаче не е налично за всеки. Спа хотелът е наличен за феновете на сходни провокации на цена от към 4000 лева на нощ.

" Избрахме хотел, който се намира в центъра на вулкан, обградени от лава, не стопираме да се възхищаваме на тази панорама. До през вчерашния ден е имало изригвания, само че ни предизвестиха, че сега е безвреден интервал “, изясни Антония. Красавицата не пропусна и да се изкъпе в потребните води на вулкана.

" Изпомпват водата от недрата на земята и я смесват с лечебната лагуна, която се води за най-лековита, разкрасяваща и подмладяваща “, споделя още миската.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР