ОВЕНБез колебание направете необходимите служебни промени, дори и ако се

...
ОВЕНБез колебание направете необходимите служебни промени, дори и ако се
Коментари Харесай

Хороскопът на Алена: Положителни промени в материално отношение за Водолеите, Рибите да не започват нови задачи

ОВЕН

Без съмнение направете нужните служебни промени, даже и в случай че се постанова да уволнявате подчинени, които са потвърдили желанието да ви вредят. Резултатите от постигнатите материални триумфи очаквайте след известно време. Случайните настоятелен запознанства няма да изчезнат безследно и ще са ви от изгода. В положение сте да получите самопризнание. Вечерта бъдете с околните си и с обичаните си и не уговаряйте сякаш къса делова среща. Създайте сантиментална конюнктура. Сексуалните удоволствия сигурно ще ви разтоварят от напрежението и ще заличат умората, която сте натрупали в остатък.

ТЕЛЕЦ

Пригответе се от сутринта за съзнателно създавани ви компликации на работното място. Не се карайте с сътрудниците си, а им обяснете че ще намерите метод да се справите, макар желанието им да ви пречат. Не е изключено, макар трудностите, някои непредвидени и непредвидими, да имате триумфи и да научите за идни постоянни доходи. Ваши другари, които сте трансформирали незабелязано във врагове, се пробват да вредят на персоналните ви връзки. Въздържайте се от от почтени флиртове, тъй като ще съсипете хармонията в връзките си. Няма да сте в добра форма поради стореното, изпитвате виновност и ще вършиме опити да избегнете половите удоволствия.

БЛИЗНАЦИ

Не е удобна за вас дейната работа в този ден. Не са изключени разправии на работното място поради неприятни настоятелен срещи и диалози от предходните дни, които през днешния ден обсъждате и поради които сътрудниците ви кипят от гняв. Справяте се добре със дилемите си. Не прекалявайте с рецензията. Късметът не е с вас. Чувствате се свободни да прекарате вечерта както ви харесва, само че в случай че сте фамилни сте подвластни и от околните си и от вашия сватбен сътрудник. Не допускайте отдалечаването им и не се лишавайте от полови удоволствия.

РАК

Напрегнати сте поради компликации, които не сте очаквали. Работете без припряност. Премълчавайте и ще спечелите уважението на близките, изключително на вашите сътрудници и началници. Не бъдете взискателни. Постарайте се да избягвате разногласията и споровете и не обръщайте внимание на сериозните забележки по ваш адрес. В персоналните ви връзки  има леко пропукване. Ако сте сбъркали по отношение на брачния си или съкровен сътрудник, променете държанието си. Не наранявайте обичаните си хора, с цел да не се лишите от полови удоволствия.

ЛЪВ

Преди обед си наложете успокоение и не избързвайте с рецензията към сътрудниците си, нито с готовност да блеснете със качествата, които те правят оценка и без да им ги натрапвате. Създавате причина за служебни конфликти  поради невъзможността да реагирате умерено. Поставете началото на нови занимания. В персоналният ви живот е умерено. Ако не допуснете странична интервенция да се трансформира в причина за разтърсвания, ще съхраните хармонията и разбирателството. Вечерта не пропускайте миговете със фамилията и с колегата си, в случай че не сте го основали. Не се лишавайте от половите мигове.

ДЕВА

Не позволявайте на който и да било да ви принуждава да завършите бързо работата си, тъй като качеството няма да е положително и ще се изложите. Ще ви притеснят проблеми с сътрудниците и деловите сътрудници. Не са изключени разочарования. Деловите диалози са сполучливи, в случай че са извършени в неофициална конюнктура. Не се колебайте да споделите възприятията си, в случай че желаете да съхраните връзките си с вашия сватбен сътрудник. Раздялата може да предизвикате сами. Не разочаровайте колегата си с държанието си, с цел да не се лишите принудително от половите удоволствия.

ВЕЗНИ

Ваши настоятелен сътрудници споделят с вас концепциите си за разширение на фирмената ви активност, само че не се изкушавайте да сключвате финансови покупко-продажби. Преценете ги добре, преди да се съгласите с тях и да започнете акция за популяризирането им. Прекалената интензивност на работното място ви вреди. Стремежът към триумф и желанието ви да разрешите бързо всичките си задания води до неточности. Не избързвайте в нищо. Склонни сте да си създадете проблеми в персоналните връзки. Прави са, че е време да мислите още занапред за края на годината. Не спорете и не проявявайте ината си, с цел да не се окажете без компания довечера.

СКОРПИОН

Преценете дали да предприемете делово пътешестване зад граница, или да се заемете със служебните си задания, макар че може да няма ограничавания. Решението ви за промени свързани с кариерата ви е във ваша изгода. Общуване с сътрудниците ви е хармонично. Не избързвайте в дейностите си. Очаква ви делова среща, която ще запомните с постигнатия триумф, само че и с прелестно възприятие. Днес, за разлика от професионалните ви триумфи, в персоналния живот е добре да се погрижите за хармонията и да не допускате разправии. Ако имате проблеми със секса, сигурно ще сте афектирани и със занижено самочувствие, само че не търсете виновността единствено в колегата си.

СТРЕЛЕЦ

За да успявате и да сте удовлетворени от достиженията си не надценявайте опциите си в този ден и не надскачайте себе си, тъй като умората ви вреди. Избегнете рискованите покупко-продажби, съобразете и рестриктивните мерки. Във ваша изгода е да сте търпеливи, спокойни, уверени и да се задълбочите в дилемите си. Помислете дали не грешите, че отказвате спомагателна работа. Анализирайте деликатно всичко, което се случва в роднинското обграждане, с цел да не навреди на персоналните ви връзки, в случай че сте фамилни или влюбени и подготвени да създадете семейство. Ако имате проблеми в персоналните връзки и половия живот, просто преразгледайте държанието си.

КОЗИРОГ

Не са изключени проблеми с сътрудниците ви, поради опита им да ви пречат на работата макар, че вие помагате и на тях. Ако сте внимателни и избягвате разправиите триумфът е с вас. Не се доверявайте на непознати хора, единствено тъй като са ви приятни. Не пропускайте опцията за диалог с началниците си. Не ви поучавам да спорите с брачния си сътрудник за битовизми, с които е редно да се оправи самичък, тъй като наранявате егото му. Не сте подготвени за полови наслаждения тъй като желаете сътрудникът ви да се почувства отговорен, само че грешите и си вредите на връзките.

ВОДОЛЕЙ

Днес ви следва да изживеете позитивни промени в материално отношение, свързани с спомагателна работа. Не позволявайте да ви прекъсват до момента в който работите, с цел да отхвърлите отговорностите си по-бързо. Деловите диалози са сполучливи. Пътувайте, в случай че ви дават такава опция. В персоналния си живот сте в положение да си създадете проблеми, поради прояви на безпричинна ревнивост към брачния или съкровен сътрудник. Не се изненадвайте, в случай че сами сте повода да се лишите от полови удоволствия.

РИБИ

Стабилизирайте постигнатото, без да влагате страст. Не започвайте нови задания. Работата няма да ви донесе предстоящите резултати. Не се ядосвайте на неуспехите си, тъй като са краткотрайни, а и с кахъри и нервно напрежение няма да постигнете нищо. Деловите срещи и диалози са несполучливи и е по-добре да ги отложите. Заядливият звук в дома ви би бил повода още веднъж да се чувствате неразбрани. Разрешете основаните фамилни проблеми. Не допускайте нови разправии да вгорчат живота ви. Намерете пътя към сърцата на обичания си, с цел да не се лишите от полови удоволствия.

 

trud.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР