Предизборен дебат в ефира на БТВ между кандидатите за депутати

...
Предизборен дебат в ефира на БТВ между кандидатите за депутати
Коментари Харесай

Предизборен дебат между кандидати за НС: „Мафия“, безвремие и доходи

Предизборен спор в ефира на БТВ сред претендентите за депутати в 50-ия парламент – Екатерина Захариева от ГЕРБ-СДС, Богдан Богданов от ПП-ДБ, Цончо Ганев от Възраждане, Борислав Гуцанов от БСП и Станислав Балабанов от Има Такъв Народ.

Правителство и разговори 

„ Избирателите желаят да чуят конкретика, която ще спре рецесията на институциите и безвремието. Тези, които са събрали най-голямо публично доверие, би трябвало да ръководят. Експерименти от вида на лица и министри, които са специалисти, а не са минали през избори и не носят политическа, повече не могат да се случват “, заяви Захариева.

 

„ Ние сме прислужници на народа. би трябвало да намерим метод да се измъкнем от мафията – окупираните институции, които работят за избрани лица и кръгове. Всичко това ще се случи, когато страната се върне на жителите. Искаме да модернизираме България “, сподели Богданов.

Според Ганев „ сглобката “ само желае да си „ парцелира “ държавата.

От БСП смятат, че не би трябвало да се случва още от същото.

Г-н Богданов, вие работихте 9 месеца с „ мафията “, както ги наричате през днешния ден, управлявахте с господин Борисов и господин Пеевски, обърна се Балабанов към Богдан Богданов .

Богданов му отговори, че „ да седнем на една маса с Магнитски беше неточност “.

„ Реалното нарастване на заплатите последните три години е 0%. С помпане на инфлацията от Асен Василев няма да се случи растеж. Инвестициите в никакъв случай не са били на толкоз ниско равнище “, съобщи Захариева.

Финални думи 

„ Крайно време е да спрем с опълчването и опитите. ГЕРБ знае по какъв начин и поема ангажимент. Гарантираме, че ще излъчим държавно управление с политически виновни лица “, каза  Екатерина Захариева от ГЕРБ-СДС. 

„ Няма по какъв начин да имаме естествена европейска България с овладени институции. В естествена европейска България  нашите деца ще остават в страната, а нашите близки ще се завърнат “, заяви  Богдан Богданов от ПП-ДБ. 

„ Гласувайки за „ Възраждане “ спирате това да получим „ доста от същото “, призова  Цончо Ганев. 

„ Да сразим демографската злополука с всички обществени пакети, Да се надигнем против корупцията и да върнем диалог “, съобщи  Борислав Гуцанов от БСП. 

„ Имате цялото време на света да постъпите умно и рационално – алтернативата е ИТН’, коментира  Станислав Балабанов.

novini.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР