Овен Навън е толкова прекрасно и е толкова хубаво да

...
Овен Навън е толкова прекрасно и е толкова хубаво да
Коментари Харесай

Хороскоп 4 май: Неприятни новини за 3 зодии

Овен
Навън е толкоз прелестно и е толкоз хубаво да си свободен, с цел да имаш опцията да си вървиш където си искаш и да правиш каквото си искаш. Принципно не е невероятно да го осъществите, въпреки и за един-единствен ден. Бъдете изобретателни, делегирайте права, направете нещата друго, позволете си да вдишате свободата, допуснете я в живота си.

Телец
Отделете 10 минути, с цел да планирате времето си и няма да съжалявате. Един проект е като архитектурния план на постройка, след това единствено би трябвало да викнете майсторите и да действате. Важно е да знаете какво вършиме, това е половината от задачата. И несъмнено - да не се разсейвате с неща отвън съответния проект. Ако сте положителни планьори, след това ще ви остане и време за занимания.

Близнаци
Денят самичък по себе си не е нито добър, нито неприятен, зависи само вие какъв ще го извършите. Той носи силата на организацията, подреждането, изчистването и разбора. Избягвайте критикарството и заядливостта. Заложете на персоналната си сила, извикайте оптимизма си и правете нещата по този начин, както единствено вие умеете.

Рак
Ден, който ви носи сила за промяна, интензифицира възприятията и желанията. Избягвайте да манипулирате страстите на другите, с цел да постигнете някаква несъществена полза. Правете нещата по този начин, че да завоюват всички страни, търсете общия път.

Лъв
Ще имате потребност от сътрудник - някой, с който да вършиме нещата дружно, да споделяте, да обсъждате. Важно е преди да започнете да извършите разбор на обстановката, да имате ясна визия за правата и отговорностите. Избягвайте да обещавате неща, които не са по силите ви. Правете нещата съгласно предварителните ангажименти, без да се измъквате и увъртате.

Дева
Работа и полза са основните думи през днешния ден. След толкоз почивни дни, през днешния ден ще имате сила най-малко за трима. Ще се наложи сами да запретнете ръкави и да отхвърлите някои задания. Важно е да имате ред в работата и да го следвате. Не се разсейвате с дреболии.

Везни
Темата за изявата през днешния ден ще е изключително значима за вас. Позволявате ли си да показвате какво в действителност можете, давате ли израз на креативните си пориви? Важно е да анализирате себе си и да коригирате нещата, които ви пречат или спъват щастието ви. Днес може да откриете нещо явно и толкоз просто, което от самото начало ви е било пред очите. Просто погледнете се с безпристрастен взор.

Скорпион
Днес ще би трябвало да сте практични и виновни. Естествено, че ще ви нервират всевъзможни неуредици и ще предизвикат мощни усеща. Вместо това просто намерете източника на спокойстивие вътре във вас и продължете с нови сили и с ново ентусиазъм. Важното е да не бездействайте, правете нещата, не се опасявайте от неточности.

Стрелец
Реалистично и практично ще подхождате към всички неща, само че не се занимавайте прекомерно с дреболии, не се вторачвайте в детайлите. Правете каквото би трябвало, тък да става каквото ще. И не позволявайте на хората към вас да ви въвличат в празни диалози и клюки. И мислете, накарайте възприятията си да станат рационални.

Козирог
Правете нещата постепенно и умерено, рядко нещо е на живот и гибел, тъй че оставете нетърпеливците, а вие следвайте личното си движение. Бъдете дейни и практични. Може да спечелите доста, значимото е да слушате и да наблюдавате деликатно. Оставете другите да се перчат и да се демонстрират, вие дръжте главната цел в мозъка, в съзнанието.

Водолей
Конкуренцията през днешния ден ще е движеща мощ за вас. Действително от време на време едно съревнование може да е доста стимулиращо, единствено не позволявайте на тревогата и злобата да изместят конкурентния дух. Бъдете на първо място хора, съчувствайте, само че не вършете работата на другите.

Риби
Не се чудете какво да извършите, просто го направете. Опитайте се да овладеете разсеяността и безредните мисли. Време е да дадете форма на нещата, време е за достижения. Вслушвайте се деликатно в чувствата си, те фактически ви демонстрират верния път. Просто се доверете на себе си.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР