В самия край на миналата година стана ясно, че Дуейн

...
В самия край на миналата година стана ясно, че Дуейн
Коментари Харесай

Дуейн Джонсън на ринга в бойна готовност - за какво се подготвя актьорът

В самия завършек на предходната година стана ясно, че Дуейн Джонсън ще се впусне в ново предизвикателство и ще изиграе ММА легендата Марк Кър във кино лентата Smashing Machine.
 Дуейн Джонсън ще изиграе ММА легендата Марк Кър в The Smashing Machine
Дуейн Джонсън ще бъде ММА легенда, бореща се със зависимости

Ново предизвикателство пред Скалата

Очевидно няма да чакаме доста преди да забележим кино лентата, тъй като единствено няколко месеца по-късно Джонсън е почнал подготовката си за него.

Разбираме това от профила на Скалата в Instagram, където той разгласява видео, от което виждаме по какъв начин е на кръга с ръкавици и тренира усилено най-различни удари и позиции.

От описанието под поста излиза наяве, че в такива интензивности е протекъл първият ден от подготовката му за Smashing Machine. Освен това, Дуейн Джонсън признава, че въпреки да е работлив по природа, бързо се е ориентирал, че за тази роля ще трябва да работи доста по-здраво, в сравнение с досега му се е налагало.

Очакванията са фотосите да стартират това лято, тъй че идващите седмици ще бъдат натоварени за Дуейн Джонсън. Той ще би трябвало да ни показа живота и кариерата на Кър, който с успехите си е заслужил статута на легенда в ММА средите.
 Обвиненията против Дуейн Джонсън, че е уринирал в бутилка и закъснявал с часове за фотосите на Red One
Обвиненията против Дуейн Джонсън, че е уринирал в бутилка и закъснявал с часове за фотосите на Red One

Ето какво се случва към коледния филм

Последно преди няколко месеца разбрахме, че Емили Блънт договаря за ролята Даун Стейпълс - брачната половинка на Марк Кър. По кината се чака да видим Smashing Machine през 2025 г.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР