Наско от БТР, който е един от звездните участници в

...
Наско от БТР, който е един от звездните участници в
Коментари Харесай

Рокаджията Наско женен за сръбкиня


Наско от БТР, който е един от звездните участници в Като две капки вода този сезон, не се фука със скъпи коли, само че има брачна половинка супер хубавица, написа Минаха години. Неотдавна той се появи с нея на премиерата на спектакъла „ Моби Дик “ в Народния спектакъл и събра погледите на публиката.
„ Господ като че ли е изсипал цялата женска красота. Какво лице, какво тяло и маниери! Класа, жанр и обаяние! Коя ли е тя? “, шепнеха от задните редове.

Тя е Ивана и е сръбкиня. Двамата минаха под венчило още през 2017 година, само че любовта им пламва доста преди този момент и дистанциите не съумяват да я угасят. Дългокосият музикант се реши да подписа брак на 21 октомври, откакто повече от 10 години съжителстваше със сръбкинята.

Радостното събитие се състоя в родния й град Ниш. Много от сътрудниците на Наско не пропуснаха да споделят с него най-щастливия му момент. Самият Наско не се сдържал в разгара на купона и сграбчил микрофона, като запял дружно с Данчо Караджов и останалите си сътрудници, описват очевидци.

Половинката на Наско е оперна певица и точно работата ги свързва. Преди любовния романт с нея вокалистът на БТР към този момент има един брак зад тила си с гримьорката Силвия Стойчева, от която има огромна щерка на име Мартина.

Наско Пенев е непретенциозен и не приказва за персоналния си живот. Не е парадирал до момента и с жена си Ивана, само че не е правилно, че я е крил.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР