Овен Днес бъдете по-внимателни какво говорите и особено на кого

...
Овен Днес бъдете по-внимателни какво говорите и особено на кого
Коментари Харесай

Вижте какво вещаят звездите за днес, 9 юли

Овен
Днес бъдете по-внимателни какво говорите и изключително на кого го казвате. Хората към вас могат да одобряват доста неща по изцяло друг метод, в сравнение с сте имали поради. Възможно е да настроите значими хора против себе си.

Телец
Вие сте мощна персона и като такава давате персонален образец на близките. Не се опитвайте да летите в облаците, някой може да ви разбере неправилно и да ви навреди. Старайте се да помогнете на другите, даже и доброжелателният съвет е задоволителен.

Близнаци
Днес работата няма да ви притегля изключително. Правилно преценявайте силите си, не поемайте прекомерно доста отговорности на плещите си. Може да почувствате, че нещо не върви в вярната посока.

Рак
Ще желаете да спорите с всички, само че по-добре си прехапете езика. Трудно ще е да се спре отприщилата се стихия. Избягвайте споровете на работното място и в къщи. Не налагайте нападателно вашите отзиви и настройки.

Лъв
Ако вашите отзиви са диаметрално противоположни на тези на другите, не се заявявайте прекомерно шумно. Честността няма да ви донесе нищо позитивно през днешния ден. В партньорството се задава стихия. Въоръжете се с самообладание и здрави нерви.

Дева
Днешният ден е съвършен за не изключително натоварваща работа, по време на която в същото време можете да подредите мислите си. Погрижете се за дълго отлаганите отговорности, след това го отпразнувайте уместно с някого. Ще се чувствате най-добре в прегръдките на колегата си или в спа центъра.

Везни
Някои от вас ги чака приятна изненада в работата, а други в партньорските връзки. Действайки съгласно съвестта си, обстановките на този ден могат да ви донесат чудесно материално или духовно заплащане.

Скорпион
Ще почувствате прилив на нова сила, която трансформира всичко остаряло, което е означавало сигурност и сигурност за вас до момента. Някой ще се опита да ви излъже, не се оставяйте да ви заблуждават.

Стрелец
Днешният ден може да ви обезпечи непредвидени промени, пътувания. Погрижете се за себе си, тъй като през днешния ден сте в заплаха да пострада здравето под формата на пострадвания. Бъдете по-предпазливи и деликатни.

Козирог
Преминавате през не доста лек, само че сполучлив интервал. Въпреки че всички задания ви костват повече старания от нормално, вие се справяте добре в професионалния и персоналния си живот. Скоро ще можете да берете плодовете на честния си труд, тъй че не се отпускайте и упорствайте.

Водолей
Очаква ви трогателен интервал, носещ промени. Вие сте цялостни с сила и възторг за живота, тъй че в действителност му се наслаждавате. Не се оставяйте някоя дреболия да ви извади от равновесие и да скапе положителното ви въодушевление.

Риби
Съдбата ви е във ваши ръце и ще получите опция да се утвърдите в нещо. Някаква ваша фантазия има възможност да стане действителност. При двусмислени обстановки се вслушвайте в гласът на интуицията.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР