Отношението на хората към животните е изключително различно и това

...
Отношението на хората към животните е изключително различно и това
Коментари Харесай

Сервират стриди и омари на кучета

Отношението на хората към животните е извънредно друго и това зависи от народопсихологията, културата и обичаите, измежду които е израснал даден човек.

Богаташи завещават на кучетата и котките си милиони, до момента в който други ги харесват по-скоро във тип на прясно печено или нежно задушено с гарнитура.

В Сидни наскоро отвори порти първия локален ресторант за кучета. Той се споделя “Chew Chew ”, което в превод значи „ Дъвчи Дъвчи ”. Той предлага богат подбор.

Няма куче, което да остане разочаровано след визитата си в заведението. Там оферират сочни пържоли, които могат да бъдат приготвени полусурово или препечени.

 Сервират стриди и омари на кучета

Освен това има пилешки крилца, които се подготвят по десетина разнообразни метода. За четириногите фенове на риба се предлага рибена чорба, а най-големият деликатес са кокалчета от младо агънце.

Докато се сътвори менюто на ресторанта, притежателят му планувал цели три години за прелиминарен разбор на усетите на лаещите си клиенти. Бизнесменът Наоко Окамото черпел с разнообразни вкусотии домашните кучета на познати и непознати, а също по този начин изпращал и безвъзмездни образци в магазините за домашни любимци.

Упоритостта и деловият усет са развили бизнеса на Окамото до стабилен мащаб. Предварителните му изследвания се оказали доста потребни, и в този момент ресторантът му работи и в онлайн режим.

Сред най-предпочитаните са специалитетите със стриди и омари. След като приключил изследването си, притежателят на ресторанта стигнал до извода, че богатите клиенти обичат да глезят питомците си с изискани деликатеси.

За тях са планувани хрупкави калмари и салата от авокадо, а по-непретенциозните четириноги клиенти се задоволяват и с голям сандвич с пилешко месо.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР