Отборът на Лудогорец посреща датския Нордселанд в решителен двубой от

...
Отборът на Лудогорец посреща датския Нордселанд в решителен двубой от
Коментари Харесай

Лудогорец ще мие срама срещу Нордселанд

Отборът на Лудогорец посреща датския Нордселанд в съдбоносен дуел от група H на Лигата на конференциите.

Мачът на стадион " Хювефарма Арена " е от 19:45 ч. и ще бъде управителен от румънския топарбитър Овидиу Хацеган. " Орлите " влизат в срещата като втори в своята група с актив от 9 точки, до момента в който днешният им противник е водач - с точка повече.

Трети е Фенербахче (9 т.), а на последното място е Спартак Търнава (1 т.).

Разградчани се нуждаят от наложителен триумф, с цел да си подсигуряват присъединяване в Европа и напролет. За футболистите на Георги Дерменджиев дуелът е и късмет да измият срама от най-тежката загуба в историята си - 1:7 при гостуването в Дания.

Сега Лудогорец има опцията да приключи на първата позиция в групата и тимът ще направи всичко допустимо да грабне този късмет. До момента в конкуренцията " орлите " записаха три победи и две загуби. Със същите индикатори са и " фенерите ", само че поради по-добрата си голова разлика българите са на по-предна позиция.

В лагера на Лудогорец са оптимисти, въпреки да чакат тежък мач. Настроението в отбора е нараснало след триумфа над ЦСКА в дербито от вътрешния шампионат.

Нордселанд също е в положително въодушевление, след триумф ас 6:1 над Фенербахче в предходния си евромач. Датчаните са стимулирани да запазят лидерската си позиция и да се класират непосредствено за осминафиналите в Лигата на конференциите.

В Лудогорец имат съществени кадрови проблеми. Треньорът Дерменджиев разполага с 15 здрави и ненаказани играчи - 11 титуляри и вероятно 4 запаси. Седем индивида са твърдо навън - осъденият Кайо Видал, Рик Джонатан, който не е картотекиран, както и контузените - Антон Недялков, Симон Слуга, Диниш Алмейда, Ден Групер и Марсел Хайстер.

Всички в тима са наясно с високия залог на срещата с изключение на в спортно-технически, по този начин и във финансов проект, и ще дадат всичко от себе си да изтръгнат подобаващ резултат.
 Фенове посрещнаха противника на Лудогорец във Варна
Фенове посрещнаха противника на Лудогорец във Варна

Майкъл Есиен провокира максимален интерес

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР