Реал Мадрид ознаменува по страхотен начин първия си двубой на

...
Реал Мадрид ознаменува по страхотен начин първия си двубой на
Коментари Харесай

По шампионски: Реал отвя Алавес

Реал Мадрид ознаменува по страховит метод първия си дуел на „ Сантиаго Бернабеу “, откакто „ лос бланкос “ се наложи над Алавес с 5:0 в мач от 36-ия кръг в Ла Лига.

Джуд Белингам даде задатък на Кралския клуб в 20-ата минута, а полувремето резултатът набъбна до 3:0 след головете на Винисиус Жуниор и Федерико Валверде. През втората част второто попадение на Винисиус и това на Арда Гюлер оформиха крайния резултат.

Реал Мадрид към този момент има 93 точки на върха на таблицата, до момента в който Алавес играе единствено за достойнството си, откакто си подсигурява оставането в елита, а отборът се намира на 11-то място с 42 точки.

Преди началото на дуела капитанът на Реал Мадрид Начо Фернандес сподели пред почитателите 36-ата купа на „ белите “, като преди този момент футболистите минаха през шпалир, изработен от футболистите на Алавес. В центъра на терена беше изработен величествен макет на всички 36 трофеи на Испания на Реал Мадрид.

Виляреал се наложи над Жирона с 1:0 като посетител на стадион „ Монтиливи “ в различен мач от кръга в Ла Лига. Единственото попадение в срещата падна в 59-ата минута, а голмайстор за „ жълтата подводница “ бе Бертранд Траоре.

След този триумф Виляреал натрупа 51 точки в актива си, като отборът е на три от седмия Реал Сосиедад, който обаче с мач в ресурс. Въпреки това обаче при оставащи два кръга до края „ жълтата подводница “ резервира възможностите си за изход в Европа. Жирона остава на 3-то място с 75 точки.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР