От край време се знае, че кафето успява да ни

...
От край време се знае, че кафето успява да ни
Коментари Харесай

НИКОЙ не е вярвал, че този продукт може да ни предпази от ИНСУЛТ

От край време се знае, че кафето съумява да ни отбрани до някаква степен от инсулт. Може би това е и една от аргументите хората да не се отхвърлят от кофеиновата напитка.

Днес ще споделим с вас за следващото удобно влияние на натуралния черен шоколад. Имайте поради обаче, че всички тези неща, които ще ви разкажем, се отнасят единствено и само за това шоколадово произведение, а не останалите негови вариации, които можете да си купите от всеки магазин.

Как черният шоколад ни защищава от инсулт
Доказано е, че ежедневната и рационална консумация на черния шоколад въздейства директно върху кръвоносните съдове на мозъка и понижава доста риска от инсулт.

Не бива обаче да забравяме, че несъразмерната консумация на този артикул може да има и куп отрицателни последствия. Важно е да споменем, че в черния шоколад се съдържат не малко мазнини и захари, които могат да окажат неподходящо влияние върху човешкия организъм и да се трансфорат в причинители на сърдечно – съдови болести.

Учените поучават всеки от нас, който желае да се защищити от инсулт, да бъде обмислен в потреблението на натуралния артикул, в случай че желае да извлече само изгодите от него.

Още от ЗДРАВЕ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР