Вторият в световната ранглиста по тенис Яник Синер почти сигурно

...
Вторият в световната ранглиста по тенис Яник Синер почти сигурно
Коментари Харесай

Яник Синер вероятно ще пропусне и Ролан Гарос

Вторият в международната класация по тенис Яник Синер съвсем несъмнено ще пропусне шампионата " Ролан Гарос ", оповестява пресата в Италия.

Според " Гадзета дело Спорт " 22-годишният Синер към момента не е възобновен от травмата си в тазобедрената става и няма да получи здравно позволение да взе участие. Въпреки че контузията не е тежка, препоръките на медицинския щаб на италианеца са той да пропусне конкуренцията в Париж, защото рискува усложняването ѝ.

В момента Синер е в Торино, където организира лекуване в профилирана клиника. То би трябвало да завърши в сряда, след което Синер и щабът му би трябвало да решат по какъв начин да действат. Заради травмата той не играе и на провеждащия се сега шампионат от сериите " Мастърс 1000 " в Рим.

Синер към този момент завоюва Откритото състезание на Австралия през януари и е в отлична позиция да оглави международната класация, даже и да не играе на Откритото състезание на Франция. Това ще стане факт, в случай че Новак Джокович не доближи до финала в Париж, където има да пази купа и 2000 точки.

Турнирът " Ролан Гарос " стартира на 26 май.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР