Собствениците на барове в столицата на партитата казаха, че им

...
Собствениците на барове в столицата на партитата казаха, че им
Коментари Харесай

На местните жители на Магалуф им писна от британците, които „унищожават“ острова им с наркотици и публичен секс

Собствениците на питейни заведения в столицата на празненствата споделиха, че им е омръзнало от пияни британци, които вършат секс отвън заведенията за хранене и одобряват опиати, които се „ продават като пуканки “ '.

Бизнесмени в Магалуф упрекнаха пияните британци, че се отнасят с малко почитание към „ красивия “ остров и настояват, че повреждат обществената тъкан на курорта Майорка.

Серхио Талтавул, чието семейство има ресторант Casa Diego в Магалуф, сподели, че летовниците се концентрират единствено върху пиенето и купона и че фамилиите рядко - в случай че въобще идват - идват в курорта.

„ Повечето туристи се отнасят доста неприятно към острова. Виждал съм деградацията през годините, доста е неприятно “, сподели той пред Mail Online.

32-годишният е работил на острова през целия си живот и има предпочитание да промени туристическата просвета, с цел да резервира това, което е останало от слънчевия парадайс.

Миналата седмица управляващите на Балеарските острови взеха решение да затегнат възбраната за закупуване на алкохол от магазини в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР