Урсула фон дер Лайен разкри планове за създаване на Европейски

...
Урсула фон дер Лайен разкри планове за създаване на Европейски
Коментари Харесай

Фон дер Лайен предлага да предпази ЕС от чужда намеса, ако бъде преизбрана

Урсула фон дер Лайен разкри проекти за основаване на Европейски демокрационен щит, с цел да отбрани Европейски Съюз от злонамерена непозната интервенция, в случай че си обезпечи втори мандат отпред на Комисията.

Това идва, когато блокът се приготвя за евентуална вълна от дезинформация в навечерието на европейските избори през юни и на фона на опасения, че е надълбоко неопитен да се оправи с нови форми на хибридна война.

В тирада, изнесена на срещата на върха за демокрацията в Копенхаген във вторник сутринта, фон дер Лайен сподели, че е „ загрижена “ за повишаването на дезинформацията и задграничната интервенция в Европа, като предизвести, че „ главните правила на нашата народна власт “ са атакувани.

Говорейки в качеството си на водещ претендент за дясноцентристката Европейска национална партия (ЕНП) - която е отпред в пан-ЕС - тя даде обещание да сътвори Европейски либерален щит, с цел да укрепи качествата на блока да се бори с задгранични въздействие, в случай че тя си обезпечи втори мандат като председа...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР