Крал Чарлз беше целият усмихнат, докато извършваше първата си инвеститура

...
Крал Чарлз беше целият усмихнат, докато извършваше първата си инвеститура
Коментари Харесай

Крал Чарлз грее, докато извършва първата инвестиция след диагностицирането на рака

Крал Чарлз беше целият ухилен, до момента в който извършваше първата си инвеститура през днешния ден, откакто му беше диагностициран рак.

Повече от Очакват се 50 души в замъка Уиндзор за церемонията, като архиепископът на Кентърбъри и писателката Джили Купър също е измежду тези, които ще получат купата дама. След диагностицирането му с рак по-рано тази година, вложенията бяха осъществени значително от принц Уилям в отсъствието на краля.

Обикновено към 60 до 70 души нормално участват с определените от тях посетители, само че броят им е понижен за първата гала по инвеститурата на монарха за пет месеца. Последният на Чарлз се състоя на 19 декември, месец преди да бъде признат в болница за лекуване на простатата.

Архиепископът на Кентърбъри, Високопреподобният Джъстин Уелби, беше изработен Кавалер на Големия кръст на Кралския викториански медал (GCVO) за персоналната му работа към Короната по време на коронацията в Уестминстърското абатство през май. Наградите на Кралския викториански медал...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР