От Бъкингам споделиха прекрасен нов кадър на принц Уилям и

...
От Бъкингам споделиха прекрасен нов кадър на принц Уилям и
Коментари Харесай

Принц Уилям и трите му деца греят в нова снимка по случай Деня на бащата

От Бъкингам споделиха прелестен нов кадър на принц Уилям и децата му по случай Деня на бащата , който във Англия означават на 18 юни.

Очарователната фотография е снимана от фотографа Мили Пилкингтън през април в имението Уиндзор . В нея виждаме принца на Уелс, заобиколен от трите си деца – принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи .
                             

Най-малкото дете на престолонаследника – 5-годишният Луи, е обвил ръце към татко си в прегръдка и гледа право към камерата, до момента в който 8-годишната Шарлот и 9-годишния принц Джордж са обърнати към своя баща. Освен грейнали в необятни усмивки, всички те са с координирани в синьо облекла .

Снимката се популяризира ден след Парада на знамената . Във вчерашната събота принцът и принцесата на Уелс участваха дружно с децата си на значимото за кралското семейство събитие, с което беше почетен рождения ден на монарха.

Разгледайте фотоси в галерията тук:
 Принцесата на Уелс идва на Парада на знамената  Принцесата на Уелс идва на Парада на знамената  Принцесата на Уелс идва на Парада на знамената  Принцесата на Уелс идва на Парада на знамената  Крал Чарлз, принц Уилям и още кралски особи на Парада на знамената  Крал Чарлз, принц Уилям и още кралски особи на Парада на знамената  Крал Чарлз, принц Уилям и още кралски особи на Парада на знамената  Крал Чарлз, принц Уилям и още кралски особи на Парада на знамената
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР