Опозицията с нов упрек към управляващите заради непочистени пътища. От

...
Опозицията с нов упрек към управляващите заради непочистени пътища. От
Коментари Харесай

БСП критикува управляващите за непочистени пътища

Опозицията с нов укор към ръководещите поради непочистени пътища. От Българска социалистическа партия обявиха, че са недоволни от метода, по който се разпореждат и извършват публичните поръчки у нас, както за градеж на пътища, по този начин и за почистването им.


Заместник-председателят на Българска социалистическа партия Кирил Добрев разясни, че коментарът му бил провокиран от обява на Десислава Атанасова от ГЕРБ, която написала във фейсбук, че пътуването от Благоевград до София е лишило 3 часа. Ето за какво тя попитала АПИ кой почиства тази автомагистрала. Добрев посочи, че постът бил заличен два часа след написването му.

Кирил Добрев - заместник-председател на Българска социалистическа партия: Тези са същите, на които дадохте 1 милард и 300 милиона, с цел да си приберат техниката. Не питайте кой чисти, а питайте по какъв начин са извършени търговете, тъй като в случай че бяха извършени обикновено, в една естествена страна щяха да завоюват най-хубавите. И пътищата щяха да са качествени, и почистването нямаше да е на това равнище.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР