Омръзна ли ви да сте с наднормено тегло? Да ви

...
Омръзна ли ви да сте с наднормено тегло? Да ви
Коментари Харесай

Чай за мега бърз метаболизъм

Омръзна ли ви да сте с наднормено тегло? Да ви тежат килограмите и да го усещате всякога, когато се наложи да се забързате нанякъде? Пък нали и идва лято и би трябвало да изглеждаме добре на плажа, а не да изплискваме половината вода от басейна, в случай че решим да скочим в него.

Предлагаме ви една рецепта за намаляване, с която ще усетите измененията незабавно, а за седмица ще загубите до осем сантиметра от талията си. Тя е извънредно лесна за подготвяне, защото съдържа едвам три съставки – зелен чай, дафинов лист и канела. Всички, които са я тествали задушевно споделят, че още на първия ден са усетили благотворното въздействие на тази композиция.

Ето какво би трябвало да извършите. Кипнете 800 мл вода, махнете я от огъня и прибавете една пръчка канела, 3 дафинови листа и равна супена лъжица зелен чай. Похлупете я, с цел да се запари добре, оставете я да престои, а по-късно я прецедете.

Трябва да изпиете това количество на три пъти денем. Най-подходящо е да приемете първата чаша още със ставането си сутринта. Втората изпийте след закуска, а третата вечер преди лягане.

Трите съставки в този чай чудесно изгарят мазнините и форсират нашия метаболизъм. Препоръчва се до момента в който пиете тази напитка да намалите размера на храненията и да го съчетаете с умерена физическа интензивност.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР