Сексапилната тенис драма Challengers “ спечели боксофиса този уикенд

...
Сексапилната тенис драма  Challengers “ спечели боксофиса този уикенд
Коментари Харесай

Тенис филмът на Zendaya „Challengers“ постига резултати в боксофиса през уикенда

Сексапилната тенис драма „ Challengers “ завоюва боксофиса този уикенд с 15 милиона $ от продажба на билети, съгласно оценки на студиото в неделя.

Зендая и сътрудниците от актьорския състав Майк Фейст и Джош О’Конър бяха на международно престурне, с цел да опишат за истинския филм на италианския режисьор Лука Гуаданино, който беше показан на 3477 места в Съединени американски щати и Канада.

Продажбите на билети от екрани с огромен формат, в това число IMAX, съставляват към 40% от брутните доходи през уикенда при откриването. Според екзитпола на PostTrak, докладван от Deadline, 55% от публиката сподели, че е отишла да гледа кино лентата поради Зендая. Всъщност този уикенд филмите за Зендая съставляват към 26% от общия боксофис с преиздаването на „ Дюна: Част втора ” в IMAX.

27-годишният артист взе участие на някои от най-успешните франчайзи от последните няколко години, в това число филмите „ Спайдърмен “ и „ Дюн “. И в двата случая това бяха поддържащи функции в големи търговски обекти, само че нейните притегля...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР