Проектното предложение на Община Борован Оборудване и обзавеждане на материалната

...
Проектното предложение на Община Борован Оборудване и обзавеждане на материалната
Коментари Харесай

Модернизират домашния социален патронаж в Борован

Проектното предложение на Община Борован „ Оборудване и обзавеждане на материалната база на Домашен обществен патронаж “ получи утвърждение от Управителният съвет на Фонд „ Социална протекция “ към Министерство на труда и обществената политика. Общата стойност на плана е в размер на 44 937,20 лева, от които 40 443,48 лева са безплатно финансиране, обезпечено от Фонд „ Социална протекция “, а личния финансов принос на Община Борован е в размер на 4 493,72 лева
В рамките на плана ще се усъвършенства материалната база на Домашен обществен патронаж в община Борован със модерни високотехнологични електроуреди и кухненско съоръжение, които ще подобрят работната среда и ще стимулират личния състав. Освен това ще се понижат разноските за употребявана електрическа сила, посредством потребление на енергоспестяващи електроуреди. Също по този начин ще се понижи времето, належащо за подготвяне на храната, което ще даде опция за навременно разнасяне до обособените обитаеми места. И не на последно място, ще се обезпечи помощ и поддръжка на възрастните хора, лицата със характерни потребности и на обществено слабите лица и фамилии.
Проектът планува закупуване на професионална автоматизирана зеленчукорезачка за зеленчуци и плодове - 1 брой; професионална картофобелачка - 1 брой; професионален отвесен хладилен долап - 2 броя; професионална електрическа фурна на три равнища, напълно от неръждаема стомана - 2 броя; островна работна маса - 1 брой; професионална електрическа печка с шест  обединени котлона - вид плоча - 1 брой; неръждаема тенджера с похлупак с размер 98 литра  - 3 броя; професионална тава за готвене - 5 броя; тави за готвене GN 1/1 по гастронорм - 6 броя; решетъчна лъжица за отцеждане на сварени или пържени храни - 5 броя; професионален термоизолиран резервоар за транспорт на храна  - 12 броя и крайстенна работна маса със заден ръб и низък плот – 2 броя.
Предвижда се плановите действия да приключат до края на 2024 г.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР