Не, не ни е виновна само държавата, виновни сме всички

...
Не, не ни е виновна само държавата, виновни сме всички
Коментари Харесай

Адвокат Левашки: Не, не ни е виновна само държавата

" Не, не ни е отговорна единствено страната, отговорни сме всички ние, тъй като всеобщо не съблюдаваме разпоредбите за придвижване и липсва най-важното родителския надзор върху младите водачи ".Така пловдивският юрист Стефан Левашки разяснява съдбовната злополука, която погуби живота на двама младежи, а двама други са в болница. Трагедията се разигра тази нощ на бул. " Руски " в Пловдив, малко преди кръстовището със " 6-ти септември ".

В своята обява Левашки споделя, че самият е взел участие в случай, при който колата му е била изхвърлена от различен лидер към дърво. Той споделя, че поради силата на удара джипът му е бил бракуван, а самият той е потърпевш.

" Гледам тази фотография от снощната злополука в Пловдив и си мисля с каква скорост би трябвало да са летели тези младежи, и то в града, с цел да изкоренят тази дебела акация и за къде са бързали толкоз измежду нощ ", написа Левашки.

" Така обаче не може да продължава и не,  не ни е отговорна единствено страната, отговорни сме всички ние, тъй като всеобщо не съблюдаваме разпоредбите за придвижване и липсва най-важното родителския надзор върху младите водачи ", смято той.

" Светла им памет да двамата починали младежи, нека другите двама и потърпевшият пожарникар се възстановят изцяло ", добавя той.

По първична информация джип " Рийндж Ровър ", който идвал от Централна гара, навлязъл по велоалеята сред двете ленти и се блъснал поредно в няколко чинара. От удара колата се разцепила на две - предната част се врязала в едно от дърветата, а задната изхвръкнала на пътното платно. На място е установена гибелта на 21-годишния лидер и пътничка до него, на 20 години. С заплаха за живота в болница бяха откарани двама пасажери.

Загиналият водач се оказа Кристиан Екмекчиян. Той е наследник на служителката на КАТ Петя Екмекчиян от отдел “Регистрации ”. Момичето, което е пътувало на предната седалка е 20-годишната Теодора Николова. 

В болница остават 22-годишните Николета У. и Иван П., които са пътували на задната седалка на авариралия джип. Междувременно незабавна здравна помощ се оказва и на съществено потърпевш чиновник на РДПБЗН -Пловдив, който при избавителната акция е ударен от клон на дърво.

По случая е формирано досъдебно произвеждане, проверяват се аргументите и събитията, довели до до тежкия случай.

Вижте целия коментар на Левашки, оповестен без интервенция:

" Преди десетина години и аз също с джип, не по моя виновност, един ме удари откъм гърба, се блъснах челно в една круша дивачка. Джипа го бракувах, аз се отървах с многочислени леки телесни повреди, бях с колан и аербега се отвори, само че на дървото му нямаше нищо. Гледам тази фотография от снощната злополука в Пловдив и си мисля с каква скорост би трябвало да са летели тези младежи и то в града, с цел да изкоренят тази дебела акация и за къде са бързали толкоз измежду нощ.

Светла им памет да двамата починали младежи, нека другите двама и потърпевшият пожарникар се възстановят изцяло. Няма да разясня нищо, тъй като не знам детайлности, дано сътрудниците си свършат работата. Така обаче не може да продължава и не,  не ни е отговорна единствено страната, отговорни сме всички ние, тъй като всеобщо не съблюдаваме разпоредбите за придвижване и липсва най-важното родителския надзор върху младите водачи ".

 

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР