Облачната екосистема от партньори на Acronis се е увеличила повече

...
Облачната екосистема от партньори на Acronis се е увеличила повече
Коментари Харесай

Acronis обяви нова партньорска програма


Облачната екосистема от сътрудници на Acronis се е нараснала повече от два пъти от 2018 година насам
(снимка: Acronis)

Компанията за киберзащита Acronis актуализира партньорската си стратегия за 2021 година. „ Acronis #CyberFit Partner Program ” слага по-голям акцент върху поддръжката за развиване на сътрудниците , като в същото време възнаграждава доставчиците на услуги и дистрибуторите за тяхната ангажираност и напредък.

Облачната екосистема на Acronis се е нараснала повече от два пъти от 2018 година насам, като през миналата година се следи най-големият растеж в броя на сътрудниците, оповестиха от компанията. През 2020 година броят на дейните снабдители на услуги, сътрудници на Acronis, се е нараснал с 30%.

Въз основа на противоположната връзка от сътрудници, компанията актуализира Acronis Cyber Platform, като дава опция на сътрудниците да печелят повече, внедрявайки клауд-базирани решения, които подхождат най-добре на потребностите от киберзащита на крайните клиенти.

Актуализираната стратегия включва:

„ Acronis Cyber Platform даде опция на сътрудниците да автоматизират, персонализират и доставят киберзащита на равнище, което не беше допустимо преди ”, сподели Сергей Белоусов, създател и изпълнителен шеф на Acronis. „ Сега, с представянето на новата партньорска стратегия, фокусирана върху клауд бизнес, сътрудниците имат всички принадлежности да разрастват своите бизнеси и да дават нови услуги по киберазащита на клиентите ”, разясни той.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР