Welkin WKES006 е семпъл и евтин електрически скутер за градско

...
Welkin WKES006 е семпъл и евтин електрически скутер за градско
Коментари Харесай

Ултра евтин градски е-скутер - Welkin WKES006


Welkin WKES006 е обикновен и на ниска цена електрически скутер за градско пътешестване

Кажете довиждане на изнервящите тапи при пътешестване в града. Един наличен като цена електрически скутер, освен това сгъваем за елементарно преместване и задоволително здрав, с цел да издържи огромен товар, ще ви обезпечи безпроблемно напредване и в най-натоварените часове. Ето за какъв модел става въпрос…

Той има всички нужни качества, с цел да направи пътуването в града по-бързо и не толкоз трудно в делничните дни. Но още по-хубавото е, че идва на страхотна цена – този електрически скутер се предлага единствено €174,99 в световния онлайн магазин Cafago и се доставя гратис от европейски склад в границите на няколко работни дни.

Welkin WKES006 е изработен от здрава и лека алуминиева сплав, устоя товар до 120 кг

Оборудван с мощен мотор 350 W, е-скутерът може да се движи из града с лекост и със жанр. Нещо повече, с него може да изкачвате наклони до 15 градуса, което го прави подобаващ за всевъзможни терени. А фактът, че се сгъва за елементарно преместване и предпазване, е несъмнено улеснение.

Освен това не е взискателен към натоварването – поема водачи с тегло до 120 кг, защото e задоволително мощен, изработен е от здрава и лека алуминиева сплав. Поема удари и преодолява неравни терени, като тротоари да вземем за пример.

В сгънато положение Welkin WKES006 се придвижва комфортно в багажника на колата

Тази тротинетка не е от най-бързите, развива скорост до 24 км/ч. Но би трябвало ли ви в действителност повече по градските улици, където заплахите дебнат отвред. Карайте рационално, с цел да предпазите и себе си, и близките от произшествия.

Пробегът на е надалеч от върховете, по-скоро е реален – 15 км, само че за тази цена, толкоз. Батерията с потенциал 7,5Ah се зарежда за към 4-5 часа с приложения адаптер от общоприета електрическа мрежа AC 100-240V 50/60 Hz.

Welkin WKES006 е оборудван с 8-инчови непневматични предни и задни гуми

Стигаме до гумите, които са изключително значими за всяко сходно возило. В случая има 8-инчови непневматични гуми начело и откъм гърба. Да, те ще возят по-твърдо от пневматичните, само че въпреки това, са по-здрави.

За безвредно каране, в това число нощем, са планувани предни и задни светлини, както и електрическа спирачка. е водоустойчив по стандарта IPX54, само че надали е рационално да го карате в дъждовно време, по-скоро не правете това.

Welkin WKES006 се доставя в комплект със зарядно, чанта, принадлежности и документи

Важната информация за вашето странствуване се вижда в действително време на екрана, ситуиран начело – тук са данните за скорост, изминато разстояние и положение на батерията. Скутерът е много лек, целият комплект тежи по-малко от 14 кг. В кутията ще намерите самата тротинетка, зарядно устройство, чанта за принадлежности и документи.

Можете да купите този на ниска цена е-скутер тук: – единствено за €174,99 в световния онлайн магазин Cafago и безвъзмездна доставка от европейски склад в границите на няколко работни дни.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР