Обичаме Камен Донев! Безспорно той е един от най-добрите български

...
Обичаме Камен Донев! Безспорно той е един от най-добрите български
Коментари Харесай

Най-добрите цитати на Камен Донев

Обичаме Камен Донев! Безспорно той е един от най-хубавите български актьори за последните над 20 години, а всичко, което прави ни кара да се смеем, да се замислим и да плачем. Веднъж по време на свое изявление сподели, че изкуството би трябвало да е способно да качи човек на най-високия етаж ментално посредством своите хрумвания и послания. В тази публикация сме подготвили няколко обичани цитата от него в другите му функции. 
1. " Има две неща, които осмислят живота на индивида и те се случват през нощта. Едното е когато протегнеш ръка да докоснеш рамото на този до тебе, а другото е когато една дребна ръчичка допре твоето рамо, като кацнала пеперуда. И да знаеш, че това не е сън. И се радваш, че не си самичък. Че това е твоя живот, тъй като по този начин би трябвало да е! "  
 Гледаме моноспектаклите на Камен Донев навън в София Гледаме моноспектаклите на Камен Донев навън в София
Камен Донев ще показа авторските си моноспектакли " Възгледите на един преподавател за Народното творчество " и " Възгледите на един преподавател з...

2. "...така да обичаш индивида, че да искаш не да го притежаваш, а да му принадлежиш. Да го виждаш всеки ден, да живееш за него, а не за себе си. И на този, и на оня свят. Завинаги! ". 
3. " В този живот на първо време получаваш, а ти в случай че си интелигентен знаеш по какъв начин да го вземеш. След това с наученото и ти на собствен ред го създаваш. И най-подир би трябвало да започнеш да даваш. И в случай че в цялата тая работа няма обич, значи си живял напразно, бил си един егоист. И вътре в сърцето си всеки знае защо е сватбата....тя е поради индивида, този, който ще те чака, ще те търси, ще плаче с теб и ще се смее с теб. Човекът, който ще ти дава мощ и религия без да ги изискваш, индивидът, който откакто сте изпратили детето си на Терминал 2, ще те утеши и ще помълчи с теб тази вечер. Човекът, който в никакъв случай няма да разреши да си самичък, даже когато единият към този момент го няма ". 
Случайно или не, трите ни обичани цитата са от " За сватбите " на Камен Донев. Споделeте с нас своите обичани негови мъдри мисли в мненията. 
 Отворено писмо на Камен Донев: Ще създавам, на инат на всички бездарници! Отворено писмо на Камен Донев: Ще създавам, на инат на всички бездарници!
Камен Донев написа отворено писмо, което публикуваме без съкращения. Ето какво гласи текстът:  НЕПРИЯТЕЛИ МОИ ОТВОРЕНО ПИСМО ОТ...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР