Новият изпълнителен директор на Локомотив (Пловдив) Павел Колев беше представен

...
Новият изпълнителен директор на Локомотив (Пловдив) Павел Колев беше представен
Коментари Харесай

Павел Колев: В Локо ще има абсолютна прозрачност

Новият изпълнителен шеф на Локомотив (Пловдив) Павел Колев беше показан на конференция на “Лаута ”. Бившият началник в БФС и Левски съобщи, че ще пази ползите на “смърфовете ” и даде обещание блян към безспорна бистрота.

" Друго е когато влезеш в кухнята. Сигурен съм, че има неща, с които не съм наясно. Ще ми би трябвало малко време да се срещна със спецификата на Локомотив. Не тичам обаче от отговорност. Мога да поема ангажимент за безспорна гласност - това, което знам аз, ще го знае и публиката на Локомотив. Ще се опитаме клубът да работи по-максимално транспарантен метод и да извърши главните си цели. Тук съм по покана на господин Сотков и с утвърждението на господин Крушарски, ще се опитам да защитя оптимално ползите на клуба, да развием това, което е реализирано - то не е малко. Видях извън, че купи интензивен труд, сърцето на футболната стопанска система се построява сега. Завърши ли се, за Локомотив ще настъпят доста по-добри времена ", сподели Павел Колев в Пловдив.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР