Новата губернаторка на Враца, назначена днес с правителствено решение на

...
Новата губернаторка на Враца, назначена днес с правителствено решение на
Коментари Харесай

СКАНДАЛ: Нова губернаторка се оказа мастита банкерка и... галеристка

Новата губернаторка на Враца, назначена през днешния ден с държавно решение на премиера акад. Николай Денков - Надя Донкинска, се оказа някогашна мастита банкерка и по информация на Lupa.bg - персонална другарка не на кого да е, а на експриятелката на водача на ГЕРБ Бойко Борисов Цветелина Бориславова. 

Някога Донкинска е била началник на клона на небезизвестната СиБанк, благосъстоятелност в миналото на Бориславова в града на Христо Ботев, преди да бъде купена от белгийската компания, след това подхванала обединение с още няколко банкови институции. 



Началото на кариерата й в банковото дело е там, само че продължава с предопределение на апетитна заплата в Общинска банка в Монтана към края на 2017 година И изненадващо, единствено по-малко от 6 месеца по-късно е изхвърлена от въпросния пост. 

Междувременно интензивно е почнала да се занимава с изкуство и малко преди коронавирус пандемията открива лична изложба в родния град, събираща постоянно локалния културен каймак.



Lupa.bg не съумя да открие под името на чия компания или фондация работи " Арт Кармин " с експозиции в центъра на града, само че очевидно Донкинска съумява да се устоя точно от нея. 


ТЕМА преди 4 часа 574 преди 4 часа 4100 преди 5 часа 1693
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР