Сглобка след изборите няма да има, това трябва да бъде

...
Сглобка след изборите няма да има, това трябва да бъде
Коментари Харесай

Росица Кирова: Сглобка след изборите няма да има, това трябва да бъде ясно за всички български граждани

Сглобка след изборите няма да има, това би трябвало да бъде ясно за всички български жители. От изборите на 9 юни зависи по какъв начин ще продължи да се развива страната, тъй като последните три години бяха цялостен безпорядък. Това съобщи нощес в студиото на NOVA NEWS зам.-председателят на Народното събрание и претендент за народен представител от ГЕРБ Росица Кирова.

Тя посочи, че след изборите може да има единствено коалиция, с ясни правила и задължения, само че никога и сглобка, тъй като „ българите към този момент нямат потребност от сходни опити ".

Партия ГЕРБ е подготвена да понесе политическата отговорност, защото не се колебая, че ще имаме безапелационна победа, предвижда Кирова.

По думите ѝ предварителният избор е могъл да се избегне, само че сътрудниците от ПП-ДБ упорствали да получат „ прекомерно огромна парче от властта ".

На въпрос дали може да се свика изключително съвещание на Народното събрание поради проблема с повдигането на пенсиите Росица Кирова отговори, че това е допустимо, само че моли политическите сили „ да не злоупотребяват с тази процедура ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР