Нова ярка проява на фундаменталния антипарламентаризъм на Бойко Борисов -

...
Нова ярка проява на фундаменталния антипарламентаризъм на Бойко Борисов -
Коментари Харесай

Проф. Анна Кръстева: Борисов се държи с депутатите си като феодал с васали

„ Нова ярка демонстрация на фундаменталния антипарламентаризъм на Бойко Борисов - подава оставка от пост, който не е получил. Една от многото аргументи за резултатите от изборите е това унизяване на институциите, особено на парламентарната институция. Другият гаф е това предоставяне на дежурни депутати. Той се държи с депутатите от ГЕРБ като феодал с васали “. Това разяснява проф. Анна Кръстева, учител в Нов български университет.
По думите ѝ Народното събрание е парадоксална картина от опозиционери и основава чувството, че „ властта е парещ картоф, от който всеки се пази, а няма политическата зрялост и мъдрост да го поеме “.
 Радикализацията на екстремизма ще продължи, предвижда политолог Радикализацията на екстремизма ще продължи, предвижда политолог
2014 година ще бъде запомнена с радикализацията на екстремизма, чийто най-ярък израз е по този начин наречената „ Ислямска страна “....
Според нея огромната конспирация е дали ще бъде формирано държавно управление.
„ Във фрагментирания парламент експертен кабинет би имал капацитет. Но с мандата на Слави Трифонов. Този парламент няма националисти, за първи път е в обстановка на пандемия, антикорупционен. Лош е разновидността на служебния кабинет “.
В предаването „ Нещо повече “ проф. Кръстева добави:
„ Има подводни камъни пред едни нови избори - националистите ще се активизират, голямата незнайна - Васил Божков, има огромна възможност Слави Трифонов да бъде зарязан от гласоподавателите... Кампаниите свършиха, време е за ръководство “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР