Nothing Phone (1) е един от най-очакваните смартфони през настоящата

...
Nothing Phone (1) е един от най-очакваните смартфони през настоящата
Коментари Харесай

Nothing Phone (1) – Ето кога ще се появи прозрачният смартфон

Nothing Phone (1) е един от най-очакваните смарт телефони през актуалната година, най-много поради забавния дизайн и транспарантния корпус, който се чака да забележим, написа lifestyle.bg.

До момента компанията Nothing и създателят й Карл Пей не издават съвсем нищо за идния модел, за който Пей по-рано съобщи, че ще бъде “алтернатива на iPhone ”.

Тази седмица обаче на уеб страницата на компанията изненадващо се появи вест за събитие за представянето на Phone (1), а датата за него е 12 юли.

 Nothing Phone (1) - Ето по кое време ще се появи транспарантният смарт телефон

Събитието ще се организира под надслова “Завръщане към инстинкта ” и ще може да се гледа онлайн в YouTube канала на компанията от 18:00ч. българско време.

Тъй като до момента чуваме най-вече клюки по адрес на Phone (1) и съвсем никаква публична информация, нямаме точна визия за параметрите и цената на идния модел.

Според циркулиращите в мрежата спекулации той ще е оборудван със Snapdragon 7 Gen 1, който е по-ниско позициониран от SD 8 Gen 1, който зарежда множеството флагмани тази година.

 Nothing Phone (1) - Ето по кое време ще се появи транспарантният смарт телефон

Очаква се рамката на телефона да е алуминиева, само че не знаем дали транспарантният заден панел ще е стъклен или пластмасов, или композиция от двете.

Слуховете също по този начин гласят, че диагоналът на екрана ще е 6.55 инча, а самият той ще е плосък и с тънки рамки.

Цената, която се спряга за Phone (1), е 500 $, което звучи рационално на фона на процесора от междинен клас, в случай че фактически Nothing заложи на него.

Вижте още:

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР