Руският изтребител от пето поколение Су-57 превъзхожда F-16, който Западът

...
Руският изтребител от пето поколение Су-57 превъзхожда F-16, който Западът
Коментари Харесай

Назоваха руското оръжие, засенчващо аналозите от НАТО

Руският изтребител от пето потомство Су-57 превъзхожда F-16, който Западът дава обещание да достави на Украйна, което снижава евентуалната успеваемост на американския аероплан за Въоръжените сили на Украйна, написа Newsweek.

„ Докато F-16 ще обезпечи надеждност и еластичност за защитата на Украйна, усъвършенстваните благоприятни условия на Су-57 за ниска радиолокационна забележимост съставляват съществено предизвикателство ", акцентира изданието.
Отбелязва се, че съветският изтребител може да носи огромно многообразие от въоръжение и също по този начин е кадърен да лети със свръхзвукова крейсерска скорост. Освен това, добавя изданието, Су-57 има способността да се синхронизира с наземните радари, което му дава колосално предимство пред американския F-16.
Су-57 е многофункционален изтребител от пето потомство, създаден от съветската компания «Сухой».

Предназначен е за заличаване на всички типове въздушни, наземни и надводни цели. Руският аероплан е кадърен да лети със свръхзвукова крейсерска скорост, също така разполага с вътрефюзелажно въоръжение, радиопоглъщащо покритие и най-нов набор от бордово съоръжение.

По-рано съобщихме/ EurAsian Times: Русия опроверга западните легенди, употребявайки Су-57 в Украйна

Русия направи пробойни в многото легенди на Запада за изтребителя Су-57 от пето потомство. Това мнение показа индийският боен анализатор Виджиндер Тхакур.

Военните на Руската федерация публично потвърдиха потреблението на най-новите изтребители Су-57 в границите на специфичната военна интервенция в Украйна. Отбелязва се, че по време на бойните полети самолетът е удостоверил способността си да взема решение задания за поразяване на въздушни и наземни цели. Според индийския специалист по този метод Русия разсея доста легенди на Запада за новия си изтребител. Това оповестява EurAsian Times.

«Русия удостовери потреблението на изтребители Су-57 в Украйна - те освен унищожават цели, само че и вършат пробойни в западните митове», написа създателят на индийското издание.

Експертът на EurAsian Times показва, че мненията на съветската страна демонстрират, че Су-57 се употребяват в две посоки - «въздух-въздух» и «въздух-земя». И в двата случая самолетът е повече от сполучлив. На този декор пораждат въпроси у западните военни специалисти, които през последните няколко години показваха подозрения по отношение на опциите на новия съветски изтребител.

На Запад има необятно публикуван мит, че съветските Су-57 се откриват доста по-лесно с радар, в сравнение с американските стелт изтребители F-22 и F-35.

Тези изказвания обаче не са правилни.

Експертът на EurAsian Times твърди, че съветските изтребители са доста положителни в това да остават незабелязани от вражеските радари, да вземем за пример ще бъде извънредно мъчно за американските системи за ранно предизвестие и надзор да ги засекат.

„ Су-57 може елементарно да излети до дистанцията, належащо за нанасяне на удар, и да остане неусетен даже от най-силния зложелател ", отбелязва специалистът на EurAsian Times.

Дори в случай че американската войска изстреля своите самолети за ранно предизвестие E-3 или E-8 във въздуха, съветският изтребител ще може да се промъкне на разстояние за поразяване и да извърши предоставените му задания. Авторът смята, че сполучливият опит със Су-57 свидетелства за неуспеха на западните легенди за тези съветски военни машини.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР