Парламентът трябва да се събере и да бъдат изслушани всички

...
Парламентът трябва да се събере и да бъдат изслушани всички
Коментари Харесай

Венко Сабрутев: Кой и защо поиска увеличение на цената на тока?

Парламентът би трябвало да се събере и да бъдат изслушани всички виновни институции, които толкоз неистово желаят да вдигнат цената на тока. Тази тематика няма да бъде прикрита, какъвто опит направиха през вчерашния ден с настояването на вечерно изключително съвещание от – и. Това сподели в предаването " Денят онлайн " по Нова Нюз претендентът за народен представител от " - " Венко Сабрутев.

Ще внесем искане за изключително съвещание в обикновено пленарно време, с цел да се разиска всичко това, което предизвика КЕВР да одобри нарастване на цената на електрическата енергия. Искаме да чуем кой и за какво изиска нарастване на цената на тока, тъй като действително причини за това нарастване няма, съобщи Сабрутев.

Служебният кабинет би трябвало ясно да отговори и дали има транспорт на съветски нефт, който е под наказания на Европейския съюз, добави той.

Благодарение на признатото през вчерашния ден решение от Народното събрание се подсигурява, че пенсионерите ще получат нарастване на пенсиите с 11%, а не с 10%, както се пробваха да създадат и, означи претендентът за народен представител от " - ".

Според данните на Евростат за последните 2 година и три бюджета на България зае първо и второ в класациите по растеж на приходите, за предходната година растежът на износа ни е петият максимален в Европейския съюз, а растежът на стопанската система ни е вторият максимален в Европейския съюз след Германия, уточни Венко Сабрутев.

Попитан дали след изборите ще бъде допустимо създаване на мост за диалози за вероятно ръководещо болшинство, той съобщи: " За нас единственият мост са ползите на българските жители. Според нашата социология 80% желаят смяна, желаят естествена европейска страна. Затова напъните ни са в тази посока – растеж на приходите, качествено опазване на здравето, обикновено европейско обучение. Това са нещата, които би трябвало да събират политиците ".

Не желая да приказвам за Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 година Имахме опция да приказваме с него преди ротацията по лист с промени, за които поискахме съответни дати. От видяхме, че нямат предпочитание за тези промени, акцентира Сабрутев.

Кандидатът за народен представител разяснява и публикувания нов запис с присъединяване на управителните фигури на " ".

Приемам приключването на този запис като сходно на абсурда " Уотъргейт " – подслушване на централата на политическа мощ. Въпросът е кой е подслушвал и дали това не са българските служби, тъй като виждаме, че цялата кална машина беше задействана против нас. ДАНС би трябвало да проверява. Записът е рязан и лепен от разнообразни диалози. Въпросът е на кого може да е преференциално това, сподели Венко Сабрутев.

 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР