До края на месеца Yettel предоставя на потребителите възможност да

...
До края на месеца Yettel предоставя на потребителите възможност да
Коментари Харесай

Yettel предлага 15% отстъпка от цената на безжичните слушалки Samsung Galaxy Buds FE в мобилното си приложение

До края на месеца Yettel дава на потребителите опция да се снабдят с качествени безжични слушалки на преференциална цена. Клиентите на оператора могат да закупят онлайн един от най-популярните модели на Samsung -, с 15% отстъпка, като употребяват специфичния промокод, който ще намерят в приложението на оператора.

Samsung Galaxy Buds FE имат ергономичен дизайн и тегло от едвам 5,6 г на всяка слушалка, което обезпечава комфорт даже при дълготрайно потребление. В комплекта са включени три размера гумени тапи за уши, с цел да може всеки да избере най-удобния за себе си.

Слушалките разполагат със сензорни бутони, които са със специфичен дизайн, тъй че потребителите да не ги натискат инцидентно, когато хващат слушалките, с цел да ги слагат, махнат или наместят в ушите. Чрез бутоните могат да се прескачат, стопират и връщат песни, както и да се подвига и затваря при телефонни позвънявания.

Galaxy Buds FE дават чудесно аудио преживяване с дълбоки и мощни баси от новия еднопосочен високоговорител. Моделът има и функционалност за интензивно шумопотискане (ANC), което се ръководи непосредствено от слушалките. Освен да се изключи, то може да премине в режим Ambient Sound, тъй че потребителите да проведат диалог или пък да не губят връзка с околната среда, когато спортуват навън.

Безжичните слушалки разполагат с общо шест микрофона или по три във всяка, с цел да улавят ясно гласа, даже когато потребителите се намират в шумна среда, което ги прави съвършен избор за осъществяване на диалози в придвижване. Galaxy Buds FE употребяват и технологията Personalised Beamforming, с цел да се приспособят автоматизирано към метода, по който се носят и да улавят оптимално гласа на потребителя.

Моделът има доста дълъг живот на батерията, която може да издържи до 30 часа с едно зареждане. Слушалките се оферират в два цвята - графитеносиво и мистичнобяло. Цената им, след понижение от 15% за клиентите на Yettel, е 161,49 лв. в брой.

За Yettel:

Yettel България е телекомуникационна компания, част от PPF Group, която свързва над 3 милиона консуматори с хора, технологии и бизнеси. В осъществяване на своята задача да бъде най-хубавото място за покупка и владеене на устройства, Yettel обезпечава на своите клиенти цялостна екосистема от премиум артикули и услуги, дружно с извънредно потребителско преживяване.

През своята над 20-годишна история на българския пазар компанията сполучливо се утвърждава като пионер в региона на мобилните мрежи, като става първият български телекомуникационен оператор със седем поредни Best in Test документа за най-хубава мрежа, присъдени от интернационалната организация за относителен разбор umlaut, част от Accenture.

Компанията има над 1900 чиновници, разполага с комерсиална мрежа от над 180 магазина, а мобилната ѝ мрежа покрива над 99% от популацията на България.

За повече информация, апелирам, посетете.

Yettel България

Отдел „ Корпоративни връзки "

0892 401 636

[email protected]

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР