Бунт избухна на скейт пързалка във Флорида, след като мястото

...
Бунт избухна на скейт пързалка във Флорида, след като мястото
Коментари Харесай

Собственикът на скейт пързалка във Флорида казва, че отмененото парти е предизвикало бунт с участието на деца: `Те дойдоха да се бият`

Бунт избухна на скейт пързалка във Флорида, откакто мястото анулира това, което трябваше да бъде детско празненство за рожден ден. Сега притежателят на пързалката приказва намерено и е подготвен да разиска случая с органите на реда.

Крис Манганиас, притежател на Astro Skating Center в окръг Хилсбъро, изясни за „ Fox & Friends First “ че събитието е резервирано като детско празненство от 23:30ч. до 2 часа сутринта, само че управител видя, че клиентите популяризират събитието онлайн като празненство за тийнейджърски танци.

Манганиас сподели, че клиентите са нарушили контракта си, като са рекламирали събитието без утвърждение и не са наели заместник-служител за сигурност, която пързалката изисква за събития за младежи.

След това той реши да анулира събитието напълно.

Офисът на шерифа на окръг Хилсбъро реагира на огромно сборичкване на пързалката за ролкови кънки Astro Skate в Брандън, Флорида в събота, 18 май 2024 година, което докара до арестите на 23 малолетни и ше...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР