Джордж Джао, главен изпълнителен директор на Honor Device Co., представя

...
Джордж Джао, главен изпълнителен директор на Honor Device Co., представя
Коментари Харесай

В Париж: Honor показа как AI преобразява смарт устройствата


Джордж Джао, основен изпълнителен шеф на Honor Device Co., показва AI-подобрена портретна снимка с новата серия Honor 200 (снимка: Honor)

Иновативен метод към вградения в устройството изкуствен интелект и четирипластова AI тактика разкри марката за смарт технологии H onor в Париж, където се организира VivaTech, едно от най-големите събития за технологии и нововъведения в Европа. Компанията разгласи и партньорство с Гугъл Cloud за Gen-AI преживявания, които ще бъдат включени в бъдещи смарт телефони на марката .

„ Силата на вградения в устройството изкуствен интелект е във опциите му за персонализация, интуитивност и отбрана на поверителността. По този метод всеки може да отключи цялостния капацитет на изкуствения разсъдък безвредно и несъмнено ”, сподели Джордж Джао, основен изпълнителен шеф на Honor Device Co.

Четирипластова AI тактика

Четирипластовата AI архитектура на компанията, показана в Париж, се състои от добре отличими пластове. Базовият слой комбинира вграден в устройството и операционната система изкуствен интелект (Cross-device + Cross-OS AI), които образуват основата на отворена екосистема за шерване на изчислителна мощ и действия сред устройства и операционни системи.

Над този главен слой платформеният изкуствен интелект надгражда, като разрешава персонализирана операционна система, която дава основано на желание взаимоотношение сред човек и компютър и персонализирано систематизиране на ресурсите.

[related-post]

На третия слой изкуственият разсъдък на равнище приложение показва вълна от новаторски, генеративни AI приложения, които ще „ революционизират потребителското преживяване ”, по думите на компанията.

Най-горният слой – Interface to Cloud-AI – дава на потребителите достъп до огромни облачни услуги, като в същото време приоритизира отбраната на поверителността и основава „ холистично и насочено към бъдещето AI преживяване ”.

Четирипластовата архитектура на вградения в устройството изкуствен интелект
(източник: Honor)

Honor акцентира на консолидираното на изкуствен интелект във фирмената платформа MagicOS 8.0 и първия в промишлеността потребителски интерфейс Magic Portal, основан на планове, който схваща държанието на потребителя и рационализира комплицираните задания в едноетапни процеси. В момента Magic Portal поддържа 100 топ приложения в седем посоки, в това число пътешестване, продуктивност, известия, търсене, развлечение, извършване на покупки и обществени мрежи, с проекти за разширение на направленията в бъдеще с нови AI изживания.

Като част от четирипластовата архитектура следва интеграция на генеративни AI (Gen-AI) преживявания, захранвани от Гугъл Cloud, в идни смарт телефони на Honor, които дават обещание нови равнища на просветеност и нововъведения с усъвършенствана отбрана на поверителността.

„ Революционна ” портретна снимка

След сполучливото пускане на AI Motion Sensing Capture, новаторска функционалност, употребяваща изкуствен интелект за автоматизирано снимане на бързо движещи се дейности и обекти, Honor разгласи, че идната серия Honor 200 ще предложи напълно ново преживяване в портретната снимка, задвижвана от изкуствен интелект.

Според компанията, Honor 200 е „ на прага да отприщи гражданска война в портретната снимка ”, като внесе майсторството на Studio Harcourt – именитото френско фотографско студио, известно с опита си в снимането на типичен портретни фотоси на известни персони. На всяка стъпка от процеса на снимане на портретни фотоси, Honor употребява AI технология за пресъздаване на емблематичните резултати от светлини и сенки на студиото.

Серията Honor 200 употребява изкуствен интелект, с цел да се образова от голяма база данни на портрети от Studio Harcourt. По този метод, новата серия разделя целия развой на портретна снимка на девет обособени стъпки и достоверно възпроизвежда метода на Studio Harcourt, като прави портрети със студийно качество с всяко снимане.

Смартфоните Honor 200 под ръководство на MagicOS 8.0 ще дебютират в Париж на 12 юни. За да направи изкуствения разсъдък по-достъпен за необятната публика, Honor ще внедри MagicOS 8.0 в Honor Magic V2 и Honor 90, оповестиха от компанията.

Синергия сред AI и индивида

На панелна полемика по време на събитието Джордж Джао и индустриалният специалист доктор Джустин Касел приказваха за бъдещето на мултимодалното взаимоотношение, наблягайки по какъв начин то усъвършенства удобството и отбраната на персоналната цялост за потребителите на смарт устройства.

„ Вграденият в устройствата AI може по-добре да подкрепи самостоятелните консуматори ”, сподели Джордж. „ Функциите на устройството оферират персонализирани рекомендации като в същото време пазят персоналните данни на потребителя, като ги съхраняват единствено върху устройството. Например, дизайнът на Honor Magic Portal подсигурява, че потребителите резервират надзор върху избора на услуги и вземането на решения, което акцентира насочения към индивида фокус на AI на Honor ”, разясни той.

„ Хората към този момент живеят мултимодално ”, сподели доктор Джустин Касел на панелна полемика
(снимка: Honor)

По отношение на мултимодалните взаимоотношения, доктор Джустин Касел означи, че „ хората живеят мултимодално ”. „ Възходът на носими устройства като пръстени и игли в композиция със смарт телефоните демонстрира възходящия комфорт с AI, който интегрира приказваме език, невербални събития като жестове и лицеви изражения и паравербални детайли като интонация на речта ”, сподели доктор Касел. „ Това подсказва възприемането на мултимодално сензитивен AI в телефоните. Колкото повече модалности можем да въплътим в една AI система, на толкоз повече разнообразни типове хора ще можем да помогнем с нея ”.

„ Дизайнерската философия на Honor е ориентирана към хората като индивидът е в центъра на всички устройства ”, акцентира Джордж. „ Захранвана от AI, тази интеграция сред устройствата може да комбинира неповторимите преимущества на разнообразни устройства в бъдеще. Вместо да учи потребителското държание в изолираност на всяко настрана устройство, този метод ще разреши работа на макро равнище, което предлага обединено различаване на желанията на потребителя и персонализирани рекомендации и оферти ”, добави той.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР