Не бяхме с жена ми и детето ни вкъщи, а

...
Не бяхме с жена ми и детето ни вкъщи, а
Коментари Харесай

Цецо Елвиса: Ето до какво води самотата

" Не бяхме с жена ми и детето ни у дома, а на рожден ден, когато съседът е запалил жилището си и две коли. " Това сподели за " България Днес " Цветелин Атанасов - Цецо Елвиса.

В сряда по здрач негов съсед в ж.к. " Младост " залял с бензин коли, паркирани пред блока, и ги запалил, след това се качил в жилището си, запалил и него и седнал на балкона с бутилка алкохол.

" Било е като в екшън, всички хора от блока ни единствено за това говореха ", добави българският Елвис Пресли. За благополучие, неговата кола не е потърпевша от палежа, само че още две други са били наранени.

" Този човек живее на 13-ия етаж, а ние на третия. Беше нахален, нападателен... Често сменяше настроенията си - от доста благ до недодялан. Висеше пред блока и пиеше. Привикваше всички съседи да пият с него, с цел да има с кого да поговори, опитваше се да черпи децата... ", показа Атанасов.

Според него подпалвачът е страдал от меланхолия и е живял като вълк единак. " Ето до какво води самотата ", уверен е изпълнителят.

Елвиса преполага, че неговият комшия е желал да постави завършек на живота си - да скочи от балкона или да изгори в жилището си.

" Не е пускал полицията и пожарникарите, барикадирал се е вътре, наложило се да режат с флекс металната врата, с цел да го изведат от жилището ", споделя БГ " двойникът " на рок краля.

По думите на Елвиса колата за спешна помощ на Спешна помощ е откарала мъжа към психиатрията, тъй като той е бил във очевидно несъответстващо положение. Певецът обаче не е бил директен очевидец на хоръра, по тази причина не знае дали комшията му е получил изгаряния и физически контузии.

Мариела Нейкова, брачната половинка на Цецо Елвиса, също разяснява трагичната преживелица, единствено че в обществените мрежи.

" Пита се този човек след това ще ли да се връща да живее в същия блок, в случай че рискът от сходно действие още веднъж съществува? Може ли да бъде превантивно избегнато застрашаващо човешки животи действие, откакто този човек явно е бил душевен неустойчив, конфликтен и е имал проблем с алкохола, за който се е знаело ", не крие страховете се половинката на Цветелин Атанасов.

Тя счита, че 40-годишният подпалвач е бил в тежък житейски интервал и това го е подтикнало да предприеме такива фрапантни дейности.

" По негови думи му пристигнало допълнително, бил е уволнен, тежък бракоразвод с жена му, дъщеричката, която не са можели да поделят при кого остава и впрочем ", споделя Нейкова.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР