„Най-големият подарък за рождения ми ден е отново дa прогледна.

...
„Най-големият подарък за рождения ми ден е отново дa прогледна.
Коментари Харесай

Сашка Васева си пожела да проглердне за ЧРД - slava.bg

„ Най-големият подарък за рождения ми ден е още веднъж дa прогледна. Това си пожелах на персоналния ми празник и имам вяра, че ще се случи. “

Това съобщи легендата на българския поп фолк Сашка Васева, която в понеделник навърши 54 години. Изпълнителката на „ Не мога да не помни Георги “ има съществени здравословни проблеми и се пробва да си обезпечи лекуване в чужбина. Но cрещa сериозен проблем - няма задоволително пари.

Затова провежда акция за дарения, която тежко удря на камък. „ Има мнoгo малко пари в сметката. Призовавам тези, които могат, да подаряват, само че не се случва. Затова за рождения ми ден си пожелах да си намеря средства и хората да се сетят за банковата ми сметка ", съобщи обичаната от народа певица. Изпълнителката има недоразвитост на зрителния нерв, която е повода очертанията на предметите да й се сливат. Трудно й е даже да слиза сама по стълбите, а когато излиза на открито, постоянно е с компаньон.

Казва, че с едното око въобще не вижда, а с другото й е мъгливост. За проблемите на Сашка се разбра при присъединяване м във „ ВИП Брадър ". Тогава тя за пръв път обществено проговори за казуса си. Мнозина не й повярваха, мислейки, че певицата разиграва спектакъл. Впоследствие се оказа, че Сашка в действителност има сериозен здравословен проблем. Изпълнителката дълго време пробва да се излекува с национална медицина и чудодейни извори, само че казусът й се задълбочи.

„ Някои хора не ми имат вяра, само че аз в действителност не виждам. Въпреки болестта съм си споделила, че няма да спра да се усмихвам. Най-вече поради децата ми. Искам да виждат по какъв начин майка им е усмихната, по тази причина и няма да се предам. Хора се свързват с мен и ми дават оферти за лекуване, само че аз съм го намерила нужни са ми пари, с цел да пътувам и да сложа завършек на тази мъгла “, добави с безконечния си оптимизъм Васева.

Сериозен отрицателен принос за тази обстановка има коронавирусът, който удари тежко музикалния отрасъл, написа „ България Днес “.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР