Овен Интуицията Ви днес ще е много силна, по-важният въпрос е

...
Овен
Интуицията Ви днес ще е много силна, по-важният въпрос е
Коментари Харесай

Хороскоп за днес - 12 май

Овен

Интуицията Ви през днешния ден ще е доста мощна, по-важният въпрос е - по какъв начин се възползвате от нея. В последна сметка тя е инструмент за справяне с всекидневието. Може би ще е добре да мислите, да се ослушате и тогава да действате, вместо противоположното. Поне пробвайте да видите какъв ще е резултатът.

Телец

Ще имате потребност от независимост, ще имате потребност от гражданска война. Зад привидното Ви успокоение, сигурност и неизменност дреме един бунтовник. Разбира се, революции вдигате единствено в краен случай и когато са нарушили спокойствието Ви. Вие сте пацифисти по природа. Днес очаквайте провокации и изненади.

Близнаци

Какво е задачата в живота на индивида, какво е знанието, какво е цялостта, за какво в действителност е всичко това. Ние хората приличаме на дървета, имаме си корен, само че имаме и корона и точно тази корона демонстрира какво носим, можем ли да приютим някого под сянката си или растем право нагоре като меч. Каквато и да е нашата посока, каквато и да е нашата цел, най-важното е тя да има резултат и за другите.

Рак

Далечните места, непознатите неща, невероятните хора ще Ви подмамват да напуснете уютната си рачешка черупка. Може би ще е по-лесно да я понесете със себе си и да се превърнете в един от тези пътешественици, откриващи потънали кораби. И по този начин - не се размечтавайте прекомерно, през днешния ден е ден за проекти, учене и говорене.

Лъв

Светът ще Ви мами, ще Ви провокира, ще Ви изпитва. Сложен ден, в случай че оставите нещата на произвола или в случай че сами се оставите в неговите обятия. Загърбете страстите, следвайте инстинкта, следвайте логиката, бъдете бойци.

Дева

Кой е заслужен да бъде Ваш сътрудник, а почтени ли сте самите Вие да партнирате със себе си. Дали тревогата или подценяването не са затулен нарцисизъм и фикс идея за важничене. Понаблюдавайте се и поставете нещата в вярната категория.

Везни

Светът чака Вашия досег, Вашия ред, Вашия разбор. Имате да дадете нещо неповторимо, красиво и необикновено, тъй че просто го направете. За кого другояче са всички прелестни качества, в случай че не, с цел да бъдат споделени.

Скорпион

Животът е една луда конкуренция, придружена от риск и искра за лукс. Всеизвестно е, че ориста обича смелите, можете ли да се осмелите? Можете ли да станете огромен състезател?

Стрелец

Днес е ден, в който би трябвало да се разграничите от другите. Хубаво е възприятието за общественост, само че е значимо да знаете и усещате личното си персонално пространство. И да се погрижите за всички, които допускате вътре, по този начин де - бъдете положителни домакини.

Козирог

Хванете ли се да учите нещо през днешния ден, просто ще го изследвате от всички страни и ще извадите значимо и меродавно умозаключение. Контактите Ви с роднините няма да са супер топли и задушевни, само че пък всичко ще е тъкмо и ясно.

Водолей

Ще сте заети да обновявате и преобръщате концепциите за финансовото си положение. Винаги има какво да се направи по този въпрос, по-важното е да не спирате мисълта за изобилието, което свободно тече към Вас.

Риби

Днес доста елементарно ще променяте настроенията си, ще проявявате самодейност, само че и ще се страхувате да стартирате нещата. Следвайте вътрешния си глас, надскочете страха, скочете в новото.

хороскоп от astrohoroscope.info
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР