Националните състезатели на ЦСКА се присъединиха към тима на днешното

...
Националните състезатели на ЦСКА се присъединиха към тима на днешното
Коментари Харесай

Бодуров и Десподов вече тренират с ЦСКА

Националните състезатели на ЦСКА се причислиха към отбора на днешното му занятие въз основата в Панчарево, осведоми уеб сайтът на " алените ".

Защитникът - Николай Бодуров, който означи победно попадение за 2:1 в контролата на мъжкия народен тим против Казахстан, тренира в приповдигнато въодушевление дружно със съотборниците си.

Феновете на ЦСКА имаха и различен мотив за горделивост по време на паузата за националните тимове. Вчера Кирил Десподов означи 2 гола на Словения за успеха с 3:0 в евроквалификацията на младежите. Капитанът Божидар Чорбаджийски към този момент е здрав, откакто пропусна приятелския мач против Казахстан поради лека контузия. Станислав Манолев, Александър Георгиев, Стойчо Атанасов, Никола Борисов и Радослав Живков също към този момент са разполагаем на старши-треньора Стамен Белчев. Вратарят Витаутас Черниаускас ще се причисли към съотборниците си на следващия ден.

В отбора няма контузени футболисти, а Белчев няма да може да разчита само на осъдените Фернандо Каранга и Николай Бодуров за идния мач с Ботев (Пловдив). Двубоят ще се играе на " Армията " в събота (31 март) от 20:00 часа.

 ЦСКА чака над 40 000 почитатели за конфликта с Лудогорец
ЦСКА чака над 40 000 почитатели за конфликта с Лудогорец

" Червените " генерират сериозен доход от юбилея на 5 май
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР