Наследникът на Thor 303 TKL идва с нови функции и

...
Наследникът на Thor 303 TKL идва с нови функции и
Коментари Харесай

Thor 404 TKL – компактна клавиатура с избор на суичове

Наследникът на Thor 303 TKL идва с нови функционалности и дизайн

Новата клавиатура Thor 404 TKL предлага напълно затворен корпус
(снимка: Genesis)

Н ов модел компактна клавиатура, която се явява правоприемник на добре познатия Thor 303 TKL, разгласи п олският бранд за гейминг външна страна Genesis. Обновената и усъвършенствана версия Thor 404 TKL идва с голям брой нови функционалности, с избор на суичове и напълно нов дизайн от затворен вид.

Потребителите могат да избират сред черен или бял цвят, като всеки от тях се предлага и с избор сред Kailh Box Brown V2 или Gateron Yellow Pro суичове. Според производителя, суичовете Gateron Yellow Pro имат устойчивост от 60 милиона клика и ниска точка на активиране от 2 мм при мощ на напън от 50 г в композиция с време за реакция от 1 милисекунда. Kailh Box Brown V2, въпреки това, разполагат с живот до 80 милиона клика и оферират доста по-добро тактилно чувство спрямо класическите Kailh Box Brown суичове.

Включената Hot-Swap технология разрешава бърза и лесна подмяна на съществуващите превключватели с разнообразни 5-пинови механизми, в това число от компании като Cherry MX, Kailh и доста други. Клавиатурата Genesis Thor 404 TKL също по този начин разполага с усъвършенствани стабилизатори и висококачествено смазване, което води до по-добро чувство на клавишите и точност във всяка обстановка.

Потребителите могат да избират сред черен или бял цвят на клавиатурата
(снимка: Genesis)

В съпоставяне с предшественика си, Thor 404 TKL предлага напълно затворен корпус, който подсигурява, че клавиатурата и клавишите са постоянни когато и да е. Това е идеалният избор за консуматори, които обичат оборудването им да е тихо. Според производителя, размерът на клавишите е извънредно невисок, заради специфичната пяна, скрита навътре в модела.

Версията с Gateron Yellow Pro суичове ще се предлага на българския пазар за към 160 лева с Данък добавена стойност, а тази с Kailh Box Brown V2 ще е налична за към 170 лева, прецизираха сътрудниците на Genesis у нас.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР